Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > Forum i Scena The Sims

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia w±tku Wygl±d
stare 07.02.2014, 18:30   #1
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51
Domy¶lnie Odp: Pro¶by o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

Ok, w takim razie ja nie biorę udziału w FA. Zabierzcie wszystkie moje nominacje, nie dajcie mi prawa głosu - no bo skoro mi się nie podoba, to "wystarczy nie brać udziału w FA". Wszystko w imię tradycji.

Meryam jest offline   OdpowiedĽ z Cytatem

PAMIĘTAJ! ¬ródłem utrzymania forum s± reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 07.02.2014, 18:42   #2
motyka
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac

Reputacja: 10

nie zabierzemy Ci prawa głosu, ale skoro rezygnujesz z nominacji, to tylko Twoja decyzja.

naprawdę nie rozumiem tych nerwów, nie wiem, może sesja mi odebrała zdolno¶ci percepcyjne? zażarta dyskusja tylko dlatego, że nie chcemy skrócić czasu nominacji? serio? napisałem co¶, co jest dla mnie tak oczywiste, jak to, że w lutym dni s± krótsze niż w czerwcu. organizujemy konkursy, staramy się, ale nie, wiecznie co¶ nie pasuje
kto swe kroki tam skieruje,
temu jeno płacz, rozł±ka.
motyka jest offline   OdpowiedĽ z Cytatem
stare 07.02.2014, 18:44   #3
Lubie
Naczelny Grafik

Sk±d: Z Niemcami.
Reputacja: 24

Cytat:
Napisał motyka Zobacz post
organizujemy konkursy, staramy się, ale nie, wiecznie co¶ nie pasuje
nie chce nic mowic, ale ten konkurs MA TRADYCJE, wiec troche głupio by było go nie organizowac, sooooo. :c.

Ostatnio edytowane przez Lubie : 07.02.2014 - 18:47
Lubie jest offline   OdpowiedĽ z Cytatem
stare 07.02.2014, 18:46   #4
Meryam
Archeolog Renesansu

Kurde, nie było na ten temat wystarczaj±co dużo dyskusji? Jak to admini nie słuchaj± userów? Zawsze kończyło się obietnic±, że będzie lepiej. Ale tego nie pokazujecie. Tak, będziemy robić dramę o każd± kuĽwa pieprzon± rzecz, bo nie skrócicie czasu nominacji. Tak. Dla nas to zabawa patrzeć, jak się tłumaczycie, naprawdę.
Tylko czy wam się to już nie znudziło? To, ze my robimy dramę, bo się z wami nie zgadzamy? I teraz sobie pomy¶lcie - gdyby¶cie zaakceptowali nasz± propozycję, czy byłaby drama? Nie. Zrozumiałabym, gdyby¶my nie mieli racji i mieliby¶cie na to wystarczaj±co silny argument, ale poważnie? Tradycja? To co, będziemy tkwili w 2005 roku, bo wy chcecie zachować tradycję? Tradycj± jest już samo FA, drobna zmiana zasad chyba nie naruszy tej wyj±tkowo stabilnej jak na to forum konstrukcji.

EDIT: Aha, i może Ľle to odczytałam, nie wiem, ale dla mnie to, co zacytował Lubie brzmi jak robienie nam łaski już sam± organizacj± konkursu.

stare 07.02.2014, 18:59   #5
Meryam
Archeolog Renesansu

Cytat:
Napisał Meryam Zobacz post
Zrozumiałabym, gdyby¶my nie mieli racji i mieliby¶cie na to wystarczaj±co silny argument, ale poważnie? Tradycja?
Wow motyka, nie spodziewałabym się, że akurat u ciebie szwankuje czytanie ze zrozumieniem.

stare 07.02.2014, 18:57   #6
motyka
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac

Meryam, przykro mi czytać to, co piszesz, nie mam siły odpowiadać na te argumenty, bo dla mnie cała ta sytuacja graniczy z absurdem. jest mi przykro, że nie zauważasz, ile dla Was robimy, ile czasu i zaangażowania wkładamy w to forum.

owszem - nie musimy nic organizować. ale robimy inaczej, bo chcemy, by tutaj co¶ się działo, by userzy mieli dodatkow± rozrywkę. nie mamy z tego tytułu żadnych korzy¶ci poza satysfakcj±, że co¶ się udało, że kto¶ się fajnie bawił. ale nie s±dziłem, że byle pierdoła będzie nas kosztowała aż tyle nerwów. czy teraz każda odmowa będzie się równała temu, że Was nie szanujemy, że mamy głęboko w dupie Wasze zdanie? czy to nie graniczy z grotesk±?

@down daruj sobie.
kto swe kroki tam skieruje,
temu jeno płacz, rozł±ka.

Ostatnio edytowane przez motyka : 07.02.2014 - 18:59
motyka jest offline   OdpowiedĽ z Cytatem
stare 07.02.2014, 19:11   #7
alpherainn

Sk±d: gdzie diabeł mówi dobranoc

Uważam, że skrócenie czasu nominacji (bo o to chodzi?) to nic złego. Przecież teraz, jak już zostało powiedziane wcze¶niej, w tematach z nominacjami bardzo rzadko pojawiaj± się nominacje, a już na pewno nie w dużych ilo¶ciach. Nie złamiemy tradycji, je¶li trochę skrócimy czas trwania FA, co zapewne i tak nikomu nie będzie przeszkadzało.
stare 07.02.2014, 19:14   #8
Liv
Moderatorka Emerytka

Sk±d: Million miles away
Reputacja: 53

Cytat:
naprawdę nie rozumiem tych nerwów, nie wiem, może sesja mi odebrała zdolno¶ci percepcyjne?
Osobi¶cie do¶ć ciężko znoszę sesję, ale z moim my¶leniem na szczę¶cie wszystko jest OK
Cytat:
Jak to admini nie słuchaj± userów? Zawsze kończyło się obietnic±, że będzie lepiej. Ale tego nie pokazujecie.
Jak± obietnic±? Bo ja sobie nic nie przypominam oprócz tego, że "admini swoje, userzy swoje" i że jak się tak akurat złoży, że userom nie będzie się chciało dalej walczyć o swoje, to będzie OK
Cytat:
To co, będziemy tkwili w 2005 roku, bo wy chcecie zachować tradycję?
Nawet ORYGINALNY regulamin z 2003 roku (z póĽniejszymi poprawkami) postanowili¶cie zdj±ć i zast±pić nowym, lepszym
Cytat:
dla mnie cała ta sytuacja graniczy z absurdem.
Dla wielu innych też.
Cytat:
jest mi przykro, że nie zauważasz, ile dla Was robimy, ile czasu i zaangażowania wkładamy w to forum.
Fajnie, cieszymy się (swoj± drog± po to jest administracja, żeby dbać o forum), ale w kwestii podej¶cia userów do administracji i vice versa w takich otwartych dyskusjach nadal jest zawi¶ć i zło. Jakby¶cie robili to, co robicie dla samej idei, a nie dla userów.
Cytat:
nie s±dziłem, że byle pierdoła będzie nas kosztowała aż tyle nerwów. czy teraz każda odmowa będzie się równała temu, że Was nie szanujemy, że mamy głęboko w dupie Wasze zdanie?
Osobi¶cie do mnie, nie po raz pierwszy zreszt±, nie przemawia Wasza argumentacja. Powtórzę się:
Cytat:
Co Wam szkodzi przesun±ć zamkniecie sond o tydzień?
Chciałabym, żeby w temacie wypowiedziała się nominowana do rangi Mędrca Kędziorek
Liv jest offline   OdpowiedĽ z Cytatem
stare 07.02.2014, 19:26   #9
Caesum
Administrator

Sk±d: Warszawa
Reputacja: 102

Mnie osobi¶cie bawi podej¶cie typu:
Cytat:
ale nie musimy niczego argumentować, nie za bardzo wchodzicie nam w kompetencje?
A potem:
Cytat:
staramy się, ale nie, wiecznie co¶ nie pasuje
Just seriously? Najpierw "nie zrobimy tak, s*******ajcie", a potem jęki i gorzkie żale, że Ľli użytkownicy nie lubi± adminów. Może tak jakie¶ konkretne wyja¶nienie, dlaczego nie macie zamiaru zmieniać terminu na de facto ubogim i opustoszałym forum, gdzie spokojnie CAŁE forum awards mogłoby zaj±ć tydzień czy dwa? Wybaczcie, ale "kultywowanie" tradycji nie jest dostatecznym powodem. Forum Awards to tradycja, czas trwania już nie bardzo. Zreszt±, już nawet nie o FA mi chodzi, a o to robienie z siebie ofiary niewdzięcznego tłumu.

Ostatnio edytowane przez Caesum : 07.02.2014 - 19:41
Caesum jest offline   OdpowiedĽ z Cytatem
stare 07.02.2014, 19:32   #10
Shiver

Sk±d: z Księżyca
Reputacja: 21

A ja mam inne zdanie.
Skoro skrócenie czasu nominacji to nic takiego, to dlaczego nie możecie poczekać tydzień dłużej? Dostaniecie rangi póĽniej, to wszystko.
Rany, o tak± pierdołę znowu jakie¶ wojny na forum robić...

Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 go¶ci)

Narzędzia w±tku
Wygl±d

Zasady Postowania