Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Forumowa Mafia

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.07.2013, 21:18   #281
Fallen

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia

Nie mogłam w to uwierzyć, ruda zmarła! Nie miałam okazji jej poznać, a mimo tego informacja mocno mną wstrząsnęła. Bałam się siedzieć sama w domu. Zamknęłam za sobą drzwi i pobiegłam przed siebie. Znalazłam się w parku, gdzie zauważyłam chłopaka leżącego na ławce. Miałam nadzieję, że żyje i po prostu zasnął, bo nie chciałabym zobaczyć tego, co zobaczył Don. Podeszłam bliżej.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.07.2013, 21:19   #282
Laselight

Reputacja: 12

zamurowało mnie, gdy się o tym dowiedziałam. jak to się mogło stać? w głowie wciąż siedziały mi setki pytań. musiałam się zrelaksować. wzięłam do ręki pierwszą lepszą książkę i zaczęłam czytać.
stare 31.07.2013, 21:20   #283
cheeba

chyba nie zrobiłam na nim dobrego wrażenia - zawstydziłam się.
- jasne, bardzo chętnie - w momencie gdy to powiedziałam, odezwała się moja krótkofalówka, odeszłam więc na bok, by porozmawiać.
- wiesz, tak właściwie, to przepraszam, ale nie mogę... obowiązki wzywają....
nie chciałam mu mówić, że dwie osoby nie żyją. nie wiedziałam jak by zareagował. może to byli jego znajomi? wybiegłam, nawet się nie przedstawiając. po głowie krążyły mi różne myśli. już dwie ofiary? dopiero co tutaj przybyliśmy, a juz giną ludzie. wiedziałam, że to nastąpi, ale nie wiedziałam że aż tak szybko.
stare 31.07.2013, 21:26   #284
Shiver

Reputacja: 21

Dziewczyna zniknęła tak szybko jak się pojawiła, a ja zdałem sobie sprawę, że na zewnątrz jest już jasno.
Sprawdziłem skrzynkę. Roia pyta się o konkretne miejsce i godzinę.
Szybko odpisałem:

O 12:00 w stołówce.

W głowie huczało mi od braku snu i tragicznych wieści. Musiałem się zdrzemnąć, chociaż przez chwilę. Położyłem się i momentalnie zasnąłem.
stare 31.07.2013, 21:27   #285
Malfurion

Reputacja: 19

Don wciaz mial w glowie widok rudej, ktora znalazl martwa w pokoju. Caly drzal. Jedyna osoba, ktora udalo mu sie poznac, niezyla. Byl w wielkim dolku.
stare 31.07.2013, 21:30   #286
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18

- To niemożliwe!!! - Krzyczała Charionette. - Rozmawialiśmy z nią a teraz jej już nie ma, rozumiesz? Będziemy następni. - Cherrie nie potrafiła się opanować.
- Uspokój się kobieto, będzie dobrze. - Chrupek próbował zachować zimną krew. Wewnątrz jednak był bardzo przerażony.
- A Meryam? Nie wierzę, że spadła ze schodów sama. To obłęd!!! - Cherrie opanował szał.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.07.2013 - 21:38
Charionette jest offline  
stare 31.07.2013, 21:31   #287
cheeba

a co jeśli to nie wraith? jeśli to ktoś z nas, z ludzi? a jesli ten niepozorny chłopak za tym wszystkim stoi? nikt przecież nie powiedział że wśród ludzi nie ma morderców. trzeba uważać komu się ufa.
wykonując polecenia, udałam się do laboratorium, mimo że to już dawno nie były moje godziny pracy. z resztą, chyba nikt nie zwraca tutaj uwagi na coś takiego jak godziny pracy...
stare 31.07.2013, 21:36   #288
Morgana

Reputacja: 10

szybko dotarla do mnie wiesc o smierci dzoany. na poczatku nie wiedzialam nawet ktora to, nie poznalam jej. wiem tylko ze byla jedna z nas. Tak samo jak meryam... 2 trupy juz na samym poczatku wyprawy, nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy. tutaj naprawde jest niebezpiecznie, ta sytuacja tylko to potwierdzila. mimo iz nie znalam ofiar, bylam w szoku. to juz za duzo...
Morgana jest offline  
stare 31.07.2013, 21:38   #289
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24

Po nocce spedzonej z Anna (ktorej nie bylo, nocki ofk.) bylem brdzo zmeczony, gdyz Restless chrapie jak maszyna parowa. Rano, przed 6 wrocilem do 'mieszkania' i polozyle sie spac. Kolo DVD zostawilem karteczke:

"Moze kiedys jeszcze sie spotkamy. Oby..."

Obudzilo mnie wielki alrm, chyba wolali na sniadanie. Nie wiedzialem, ze to tak bezie wygladac. Po sniadaniu okazalo sie, ze dwie osobynie zyja.

Kto jest morderca? KTO? Czy osoby, ktore to bardzo przezywaja, nie zgrywaja sie i nie probuja oddalic mysli, ze to oni ja zabili ? Czy mordercy siedza cicho i trzymac sie na dystans ? Kto wie ...
stare 31.07.2013, 21:38   #290
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

Spałam dwie, może trzy godziny. Zirytowana ciągłym przekręcaniem się z boku na bok wstałam i poszłam do stołówki na śniadanie. Cały czas w głowie miałam zwłoki Meryam. Dostałam wiadomość, że to na pewno był wypadek i trochę mi ulżyło, nie powiem, ale wciąż zostawała sprawa śmierci Dżołany. Przypomniało mi się, że spotkałam ją wczoraj w hangarze, nawet nie zamieniłyśmy słowa. Zrobiło mi się smutno na myśl, że zginęła w tak podły sposób. Widziałam, że na skoczki reaguje w taki sposób jak ja i to sprawiło, że poczułam między nami jakąś dziwną więź. Była pilotem tak, jak ja i doszłam do wniosku, że wyjaśnienie tej sprawy jest dla mnie sprawą honoru.
W stołówce nałożyłam sobie jakieś jedzenie i szybko je pochłonęłam. Nawet nie pamiętam, co to było. Następnie ruszyłam w stronę laboratorium. Może mają już wyniki jakichś badań. Po drodze dałam również znać dowódcy, że chcę wiedzieć o każdej nowej poszlace, jaką znajdą. Pora na zabawę w kotka i myszkę.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania