|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Jestem ciekawa jak będzie w czwórce wyglądać dziedziczenie. Obawiam się, że dzieci rodziców, znacznie się od siebie różniących typem sylwetki; będą wyglądać jak przybysze z innej planety.
http://i32.************/169hhev.jpg |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Dobry ten nowy filmik
Gdybym kiedyś zagrała w TS4, to zamienienie wszystko w drewno byłoby chyba pierwszą rzeczą jaką bym zrobiła swoim simem ![]() A z dziećmi simów różnie bywa. I w dwójce i w trójce wychodzą pięknisie i ogry
|
|
|
|
#3 | |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Cytat:
co do dzieci, to i tak jest najbardziej denerwująca mnie grupa wiekowa (i te niemowlaki, i te co raczkują) </3 Zawsze je postarzam jak tylko mogę. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 14
|
Ja również
![]() Jak widziałam wcześniej ten warsztat stolarski to nawet do głowy mi nie przyszło, że sim będzie mógł robić meble, a później jeszcze ich używać. Świetnie ![]() Ciekawe co simy będą mogły robić z wyprodukowanymi przez siebie ciastkami?
|
|
|
#5 |
|
|
Nie podobają mi się te sztuczne łzy,gdy simka płacze przy śmierci sima,takie opadające paski to są,nic specjalnego.Ja nadal się śmieję z tego jak to niemowlę wyskakiwało jako dziecko,na początku gdy ludzie pisali,że nie będzie małych dzieci to patrzyłem na to z przymrużeniem oka,bo sądziłem,że to plotki,a teraz jak to zobaczyłem to nie wiedziałem czy mam płakać nad tym jak ta gra jest okrojona czy się śmiać ,że twórcy stworzyli byle co i się jeszcze podniecają.Bo gdy oglądałem ten gameplay z gry,to twórcy co chwile mówili ''To niesamowite ,niewiarygodne,fascynujące''.Ja tutaj naprawdę nie widzę pozytywów w tej grze.Bo jak ktoś już napisał przedtem - na 1 plus przypadają 4 minusy(chociaż według mnie przypada dużo więcej minusów).Więc jak ja mam wyciągać pozytywy?Twórcy można powiedzieć zaoferowali nam z faktycznej rozgrywki tylko emocje u simów i tyle,a okroili grę z tylu rzeczy,że głowa boli i na pewno tego dziadostwa nie kupie.Bo w tej części to oni naprawdę pojechali na całość i naprawdę nie mam zamiaru kupić osobnego dodatku do basenów,małych dzieci czy jakichś innych rzeczy,które powinny być w podstawie,ale przez głupotę twórców,którzy chcą chyba uśmiercić złotą kurę znoszącą jajka (seria the sims) ich nie ma .Przepraszam za ten bulwers ,ale naprawdę to całe EA zaczyna mnie wku....
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 25
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
I niemowlak nie umiera,tylko jakiś dorosły. Edit@ Sorki bardzo za takie spóźnienie,ale strony tematu mi się pomyliły. No teraz czytam tą listę braków i to naprawdę kłuje w oczy.Oni chcą za 200zł tą grę sprzedać? Ten postęp historii też mnie zaszokował,czyli sąsiedzi nie będą zajść w ciąże?To w takim razie ta gra jest nieopłacalna ,bo trójka ma O WIELE więcej funkcji w podstawce,tutaj nowością są praktycznie te zakichane emocje o których twórcy nie mogą przestać mówić,bo nic innego niestety nie mają ![]() Jak ktoś jest miłośnikiem newsów to może kupi tą grę,ale jak ktoś nie ma trójki to moim zdaniem kupno czwórki jest nieopłacalne ,bo trójka ma więcej opcji sama w sobie.Dla mnie ta gra to jeden wielki błąd i tyle ...Potem trzeba będzie wydać blisko tysiaka na wszystkie dodatki,które będą zawierały funkcje okrojone z starszych części serii. Ostatnio edytowane przez Mentosik57 : 08.08.2014 - 00:41 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
0:15 ta mina, padłam.
"epickie drewno" lol. Borys jak na razie najlepszy. Zrobią jeszcze takie filmiki z innymi simami? Chciałabym zobaczyć Babs/Basię w akcji
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=3QWZMUnExsA urodziny niemowlaka https://www.youtube.com/watch?v=hH-1uNLTGRk Wystarczy wejść do tematu z newsami
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Jedyne co mi się tu podoba, to ta kołyska i jak dziecko wyskakuje. A tak poza tym, no to bez dwóch zdań, mi brakuje dwóch grup wiekowych (berbecia i przedszkolaka). A ta śmierć została przedstawiona w dość żywy sposób
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|