|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
. Ale myślę, że lepiej, jak my przychodzimy, niż jak do nas przychodzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 19
|
HA! Jednak przez ponad 1 rok grania w The Sims 3, odwiedziła mnie sąsiadka, niejaka Milly Pidgin, przyszła do mojego Sima Juana Darera. Oni byli kiedyś parą, ale się rozeszli. Czy to przez to ona go odwiedziła?
Edit: Odwiedziła mnie, aż 2 razy.
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 12
|
Cytat:
Mnie też dzisiaj odwiedziła Simka. Nazywa się chyba Berta Hart, czy jakoś podobnie. Słyszę "ding dong", myślę, że to pewnie znowu do sąsiadów, a tu szok - ktoś pod moimi drzwiami stoi ![]() Nawet nieznajoma mi simka, tylko przyjaciółka współlokatora, który jest gwiazdą rocka (więc nawet nie wiedziałam, że się znają). A potem oczywiście znowu wywaliło mnie do pulpitu, nie zapisałam (bo się zapisuje 4-5 minut, a mi się tyle nie chce czekać) i się wkurzyłam i wyłączyłam kompa
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Dziurawcu, czasem się pojawia komunikat, że po szkole Sim przyjdzie z kolegą/koleżanką, ale to tak jakby na zaproszenie przychodzi (tylko, że bez naszej wiedzy
). W ten sposób przyprowadzali mi setki razy
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
hej, mam problem ze znalezieniem nagrobku syna mojego sima. Mieszkał z matką i bratem w innym domu. Mój sim często ich odwiedza, bo mieszka praktycznie obok (z kochanką i kolejnym synem
) i właśnie dzisiaj jak grałem, przy odwiedzinach okazało się, że jeden syn zniknął. W drzewie genealogicznym jego zdjęcie jest takie szarawe, więc domyślam się że nie żyje. Szkoda, że nie pokazał się żaden komunikat, bo nie wiem kiedy i z jakiego powodu zmarł, raczej nie ze starości bo był nastolatkiem. No i wkurzyłem się bo nie mogę nigdzie znaleźć nagrobku, ani w domu, ani na cmentarzu, a fajnie byłoby miec syna ducha.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Możliwe, iż jest w mauzoleum lub w wyposażeniu simów, z którymi mieszkał lub w wyposażeniu rodziny w panelu kupowania.
|
|
|
|
#7 |
|
|
@up - raczej w wyposażeniu Sima, ale któregoś z tych, z którym mieszkał zmarły (czyli np. w mamy sima wyposażeniu). A jeśli nie to w wyposażeniu brata, albo rodziny, w której mieszkał zmarły
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
no dzięki, zaraz odpalę simsy i dalej będę szukać
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
nie wiem czy dobrze zrobiłem, zaprosiłem matke i brata zmarłego sima, wprowadziłem ich do siebie żeby mieć dostęp do wyposażenia brata i matki, albo do wyposazenia rodziny i nic, nie ma nagrobku
nie zapisałem gry bo może źle zrobiłem dodając ich do rodziny... jest jakiś inny sposób żeby sprawdzić wyposażenie simów, którymi się nie gra? albo mogę jakoś zrobic tak żeby grać tą rodziną od zmarłego? gram w 3 dopiero od jakiegos miesiąca i jeszcze nie we wszystkim się orientuję...
|
|
|
|
#10 |
|
|
ostryhash możesz bez problemu zmienić rodzinę, którą grasz. W opcjach wybierz "edytuj miasto", gdy przejdziesz do edycji miasta kliknij ikonkę "zmień aktywną rodzinę", a następnie "wybierz rodzinę". Powodzenia
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|