![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Nastolatki się wymykają i jak mają pecha to wracają w eskorcie policji
![]() ![]() To dzieci też kradną?!?!?No teraz to będę miała stres ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Właśnie, jak można dorosłym pójść do więzienia?
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Mi się to nigdy nie zdarzyło. Może najpierw trzeba kupić jakiemuś sąsiadowi tego krasnala. pojęcia nie mam
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Mówiąc szczerze nigdy nie miałam ani krasnala, ani drzewka pieniędzy
![]() Ciekawe tylko co się stało z wazonem z kwiatami który spokojnie sobie stał na szafce w mojej kuchni. Po weselu nagle odkryłam, że go nie ma! Bład gry, chleptomani, czy złodzieje? Ciekawe, ciekawe ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
To jest po prostu użeczywistniona chciwość ludzka. Jak ktoś jest chciwy i ma np. 100 ołówków to ukradnie jeszcze jeden.. Tak jest z simsami!!!!!!!!
:* :* |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytat:
mi się wydaje, ze to kolejne urozmaicenie gry - takie jak ufo, bliźniaki, czy inne rzeczy. ma być zabawniej, bardziej niespodziewanie i tyle, a dorabiać do tego filozofii nie ma sensu. po prostu następnym razem, jak zobaczycie, że sąsiad, zaproszony czy też nie, zaciera ręce i się zaczyna uśmiechać, to jak najszybciej do niego podejdźcie i go pożegnajcie. wtedy niczego nie ukradnie. chociaż wiem, że takich dosyć trudno upilnować ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
he... mi z drzewka goście zabierają kase ciągle... dlatego go nie kupuje
a jak ość ukradnie dziecko, to mimo zniknięcia w panelu simów po ponownym włączeniu domu niemowlak pojawi się koło skrzynki i śmietnika |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Sama nigdy nie kupuję drzewek pieniężnych (ciągłe podlewanie, małe zyski) i krasnali, niemowlęcia też nikt moim simom nigdy nie ukradł. Nigdy też moi simowie nie ukradli nic nikomu, może dlatego, że nikt w okolicy nie ma krasnala
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie jestem pewna na 100% ale wydaje mi się, że jeden z moich simów przyniósł kiedyś skądś krasnala
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
za to mi nigdy nie ukradli gazety, zdarzały się kradzione krasnale, poprzewracane śmietniki, oberwane drzewko...
czytałam że jest możliwość żeby sim zabił drugiego sima (gdy sim ma niski wskaźnik potrzeb - opcja atakuj). czy to prawda? a jeśli tak to co się potem dzieje z simem "mordercą" ? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|