Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Czy powinien być kod na gwiazdki (poziom sławy) ?
Tak, zdecydowanie powinien być kod na gwiazdki (poziom sławy) ! 5 62.50%
Nie, kod na gwiazdki (poziom sławy) jest niepotrzebny ! 2 25.00%
Nie mam jasno sprecyzowanego zdania ! 1 12.50%
Głosujących: 8. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.01.2005, 18:48   #1
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Według mnie nie powinno byc kodu na gwiadki. Bez przesady... Jak mi się gra znudzi, to sobie żyje bez kodu na kase... I jest od razu o wiele ciekawiej... Ale kod na gwiazdki... Naprawde bez sensu... Bo zdobywanie gwiazdek wcale nie jest aż takie trudne...
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.01.2005, 18:07   #2
KubuS
Guest

Domyślnie

Ale gra traci wogóle sens jak się wpisze kod na gwiazdki !!! Przecież ja nie jestem żadnym mistrzem, a zdobycie 5 gwiazdek nie było dla mnie żadnym problemem !!! Nie wierze, że dla kogoś może być to nie do spełnienia !!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2005, 14:26   #3
gruszka.
Guest

Idea

Dla mnie taki kodzik powinien być!!! I z dwa razy bym z niego korzystała....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.02.2005, 08:24   #4
moniczka12
Guest

Domyślnie

Ja bym nie chciala tego kodu, tak jak wiekszosc, bo to naprawde zabiera cala frajde, przeciez simsy to jest symulacja zycia, a czy kto widzial ze np. Leonardo DiCaprio spojrzal sie w lustro i odrazu dostal role w titanicu , jeli ktos tak sadzi to niech sie puknie w leb.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2005, 16:45   #5
♪Suzka♪
Guest

Sad A ja tam nie wiem...

Cytat:
Napisał moniczka12
Ja bym nie chciala tego kodu, tak jak wiekszosc, bo to naprawde zabiera cala frajde, przeciez simsy to jest symulacja zycia, a czy kto widzial ze np. Leonardo DiCaprio spojrzal sie w lustro i odrazu dostal role w titanicu , jeli ktos tak sadzi to niech sie puknie w leb.
Eee...z tym puknięciem w łeb to troszkę przesadziłaś...ekhm. A co do kodu - no cóż, jednym się przyda, drugim nie. Ja bym chciała, bo niestety, mam tą swoją wadę - używam nieustannie kodów i zhackowanych obiektów...wiem, że to głupie i w ogóle i że gra sie nudzi, ale ja tam nie narzekam i tyle. Hm, do tego tematu powinnna być sonda...no bo to taki "sondowski" temat. Ale fajny.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.02.2005, 13:19   #6
Simfanka#1
Guest

ThumbsUp wlasciwie

wlasciie to w sumie racja. niektorym przez kody gra sie nudzi, ale sa tacy(ja do nich naleze) ktorzy dzieki kodom bawia sie jeszcze lepiej zamiast sie wkurzac, ze nic sie nie udaje.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.03.2005, 07:31   #7
ircia1
Guest

Domyślnie

Jak dla mnie to kody mogą być, przecież to w niczym nie przeszkadza. Przecież nie są przymusowe i jak ktoś chce to niech je sobie używa do woli.

Pozdawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.03.2005, 20:23   #8
kawka_mk
Guest

Domyślnie

moim zdaniem taki kod moze byc .... ale naduzywanie go stawalo by sie chyba nudne ... bo przeciez co to za przyjemnosc grac z osiagnietymi juz celami w grze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.03.2005, 09:12   #9
Izabela
Guest

Domyślnie

Ja uważam że nie powinno być takiego kodu bo nie byloby już takiej frajdy (chociaz przyznam ze za dlugo zdobywa sie te gwiazdki) no ale gra z osiagnietymi celami to juz nie to...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.03.2005, 19:21   #10
Vavill
Guest

Domyślnie

Głooopio by było gdyby był kod na gwiazdki... Wogle warto sie pomęczyć albo jak mi siem juz nie chce tego robić to używam lustra Ale gdyby był taki kod to ludzie siem by nie męczyli a tak jak się ściąga z neta coos to trzeba siem troche pomęczyć szukaniem i wypakowaniem tego....
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania