|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Czy powinien być kod na gwiazdki (poziom sławy) ? | |||
| Tak, zdecydowanie powinien być kod na gwiazdki (poziom sławy) ! |
|
5 | 62.50% |
| Nie, kod na gwiazdki (poziom sławy) jest niepotrzebny ! |
|
2 | 25.00% |
| Nie mam jasno sprecyzowanego zdania ! |
|
1 | 12.50% |
| Głosujących: 8. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Według mnie nie powinno byc kodu na gwiadki. Bez przesady... Jak mi się gra znudzi, to sobie żyje bez kodu na kase... I jest od razu o wiele ciekawiej... Ale kod na gwiazdki... Naprawde bez sensu... Bo zdobywanie gwiazdek wcale nie jest aż takie trudne...
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ale gra traci wogóle sens jak się wpisze kod na gwiazdki !!! Przecież ja nie jestem żadnym mistrzem, a zdobycie 5 gwiazdek nie było dla mnie żadnym problemem !!! Nie wierze, że dla kogoś może być to nie do spełnienia !!!!
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Dla mnie taki kodzik powinien być!!! I z dwa razy bym z niego korzystała....
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja bym nie chciala tego kodu, tak jak wiekszosc, bo to naprawde zabiera cala frajde, przeciez simsy to jest symulacja zycia, a czy kto widzial ze np. Leonardo DiCaprio spojrzal sie w lustro i odrazu dostal role w titanicu , jeli ktos tak sadzi to niech sie puknie w leb.
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
wlasciie to w sumie racja. niektorym przez kody gra sie nudzi, ale sa tacy(ja do nich naleze) ktorzy dzieki kodom bawia sie jeszcze lepiej zamiast sie wkurzac, ze nic sie nie udaje.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Jak dla mnie to kody mogą być, przecież to w niczym nie przeszkadza. Przecież nie są przymusowe i jak ktoś chce to niech je sobie używa do woli.
Pozdawiam
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
moim zdaniem taki kod moze byc .... ale naduzywanie go stawalo by sie chyba nudne ... bo przeciez co to za przyjemnosc grac z osiagnietymi juz celami w grze
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja uważam że nie powinno być takiego kodu bo nie byloby już takiej frajdy (chociaz przyznam ze za dlugo zdobywa sie te gwiazdki) no ale gra z osiagnietymi celami to juz nie to...
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Głooopio by było gdyby był kod na gwiazdki... Wogle warto sie pomęczyć albo jak mi siem juz nie chce tego robić to używam lustra
Ale gdyby był taki kod to ludzie siem by nie męczyli a tak jak się ściąga z neta coos to trzeba siem troche pomęczyć szukaniem i wypakowaniem tego....
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|