|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Głupie, chamskie, wnerwiające. I jeszcze z błędami. Dziwię się moderatorom, że jeszcze tego tematu nie zamknęli. Bo, gdyby ktoś wymyślił "Koran Sima" , to by się oburzyli muzułmanie. Moja przyjaciółka - ateistka, gdy to przeczytała, to stwierdziła, że "głupszego wymyśleć nie można było?". Zgadzam się z nią w pełni. Najlepiej by było, gdyby moderatorzy zamknęli (ba, usunęli) ten temat, żeby juz nikogo nie wkurzał...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 13
|
![]()
Was to śmieszy?
![]() Mnie to nie śmieszy, ale spójrzcie z innej strony : możemy się dowiedzieć jak wielka jest niewdzięczność ludzka i chamstwo, a szczególnie jaki można mieć dziwny "ch(?)umor" | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie no czy wy macie coś z łbem?mnie, jako chrześcijankę to po prostu obraża, nie mówiąc już o Bogu (przepraszam, czy dobrze Go odmieniłam?)!'10 przykazań BOŻYCH' ma być kodeksem na całe życie, a nie czymś, co można sobie przerobić na jakieś debilne przykaznia sima!!!!ba, nawet sobie tak patrzę, że to wcale nie jest nowy temat, tylko temat z 2003 roku.
EDIT:Jestem ciekawa, ile lat mają ludzie, którzy tu napisali że to 'fajne' i 'wypas'... T_T Ostatnio edytowane przez ♪Suzka♪ : 27.04.2005 - 09:57 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hehe fajne i ciekawe.(czy ma ktos jeszcze pomysł na inne śmieszne histki?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hm... No nie wiem... Tak w sumie moze byc... Tylko zabardzo z orginalnych przykazan.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ech, głupawe 1/10 ten jeden za to, że przynajmniej coś takiegoś wymyśliłaś. Ale raczej nie wymyśliłaś bo bazowałaś na oryginalnym chrześcijańskim dekalogu
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wiesz, ty w ogole masz umiar?? Żeby z takich żeczy zartowac i dotego je zmieniać!! Zastanów sie....zanim cos napiszesz :wacko:
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ej, przecież to było tylko dla żartu...Wiem, to może obrażać chrześcijanów)mnie to wnerwia), ale to jest śmieszne i to jest taki kawał. Nie rozumiem, dlaczego już się oburzacie!A jeśli chodzi o te błędy autora tych przykazań: nikt nie jest idealny.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Fajnie!! Najbardziej podoba mi się 10 przykazań sima. Cool
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |