![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Wam dobrze mój krasnal po ożywieniu tylko kręcił prez chwilę głową a potem był drewnem. A skąd uwaz biorą się magiczna fasole i diamenty? Mi tylko urusł kożeń niezgody czy jakoś tak i tylko urusł do 3 formy
|
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Żeby urosła fasola i kryształy, musisz dużo czarować, ja ogólnie się dużo teleportuję, ale oczywiście za sprawą kryształu w ogrodzie
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Ja robię i ożywiam tylko jednego krasnala. Mój zajmuje sie ogródkiem, no i w miarę dobrze się zachowuje. A to, że czasami lubi napić się trochę nektaru....
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Musisz najpierw odkryć czar ożywienia a potem rzucić go na krasnala. Oczywiście, najpierw musisz go zrobić
![]() p.s. Ja zauwazyłam, że po tym drugim czarze (pielęgnacja ogrodu) krasne są okropne. Natomiast po ożywieniu to aniołki ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Mozecie mi odpowiedziec skad mozna wytrzesnac te krasnale
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Przepatrzyłam całą działkę, ani śladu krasnala, choć ożywiłam ich już całe legiony. Myślę, że bym raczej nie przeoczyła. Rzucam czar, krasnal ożywa i znika. A co do smoka, to się nim opiekuję już nie wiem ile czasu non stop i nic. Raz już jakby widać było coś fioletowego, ale zaraz znowu był jajkiem i dalej się nim opiekowałam i nic. <!--QuoteBegin-kaczor_TheSims Mozecie mi odpowiedziec skad mozna wytrzesnac te krasnale zabardzo to niewiem[/quote] Masz taki stół do tworzenia ich w obiektach. A żeby je ożywić musisz mieć Abrę i stworzyć czar Ożywianie. Zrobić krasnala z drewna i rzucić na niego czar. Tylko że mi wtedy ktasnal znika <_< |
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Umnie krasnale nie chleją ale za to kamerdyner (czy zdażyło się to wam?)
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Moze nie pija u Ciebie bo nie masz tego przyzada do robienia nektaru..A kamerdyner pije sobie z barku....Pijaki z tych stworzen...
![]() ![]() ![]() ![]() Moj 900 post!! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|