Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.03.2006, 07:05   #21
diza
Guest

Domyślnie

Super, wszystko jest na 10/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.03.2006, 08:33   #22
Harpsichord
Guest

Domyślnie Cudo...

...staroświeckiej architektury .
Prześlicznyyy *______* .
Mógłbym w nim mieszkać *_* .

stare 26.03.2006, 18:24   #23
Heavenly
Guest

Domyślnie

Wypowiem sie krótko - nigdy nie widziałam czegoś równie pieknego - Twa rezydencja jest super- masz wielki talent

stare 26.03.2006, 20:20   #24
...:Chocolate:...
Guest

Domyślnie

Bajeczny. Uwielbiam ten styl i nie mam się czego czepić Czekam na kolejne domy w tym typie 10/10 bez dwóch zdań.

stare 26.03.2006, 20:55   #25
Apostołka

Reputacja: 13
Domyślnie

Cudenko. I w srodku i na zewnatrz i wogole jest piekny. Mozna go sciagnac? Tylko mieszkancy tego jakze uroczego dworku troche mnie przerazaja Szczegolnie Adelajda... Ta blada cera... 10/10
stare 26.03.2006, 22:18   #26
she
Guest

Domyślnie

Mmm, śliczne, pozazdrościć talentu ^^'
Nie mogę się doczekać linku, jednak wątpię, aby moje simy udźwignęły ten domek ; p

stare 27.03.2006, 08:50   #27
konwallia
Guest

Domyślnie

Bryłą nie zachwyciła mnie niczym szczególnym. Jednak wnętrza... Mmm... mimo, że to nie mój styl, to bardzo mi się podobają. Czuc w nich ducha czasu. Wszystko ma ręce i nogi, jakąs symetryczną linię, nic nie jest zbytnio zagracone, czy zbyt puste. Wszystkie meble i sprzęty jak najbardziej na swoim miejscu. Najbardziej zachwyciła mnie biblioteka oraz sypialnia (ta z okrągłym łóżkiem), najmniej - kuchnia, która odstaje trochę od reszty. Piękny klimatyczny ogród (miejsce z fontanną genialne) jak najbardziej na plus.

stare 27.03.2006, 08:56   #28
Margierytka
Guest

Domyślnie

Konwallia czytasz mi z ust??? Fakt Eve - to ten dworek z zewnątrz jest mało dworkowaty.

Wnętrza fantastyczne, chociaż na części - choćby sekretarzyku i stole chlewi się tekstura. Ja chyba ściągnę te bajerki s sims2recources i podmienię im teksturę bo meshe są nawet nawet. Natomiast kuchnia jest zbyt nowoczesna - szafki jedynie lekko stylizowane. Te maxisowe szafki - najdroższe - tu prezentowałyby się lepiej.

PS - Ogród faktycznie bomba. Najlepiej właśnie Ci wychodzą ogrody. Nie powinnaś się może przebranżowić in real?

stare 27.03.2006, 13:49   #29
Andil
Guest

Grin

Czytałam już wiele podobnych postów w tym temacie, ale po prostu muszę to napisać. Ten dom jest boski! Po prostu cudo.

stare 27.03.2006, 20:58   #30
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Alia
Wnętrza fantastyczne, chociaż na części - choćby sekretarzyku i stole chlewi się tekstura. Ja chyba ściągnę te bajerki s sims2recources i podmienię im teksturę bo meshe są nawet nawet.
Ale sekretarzyk i stół nie są z sims2recources. A stół jest taki trochę dziwny bo on się składa z dwóch części. Na pół jest podzielony

Przebranżowić? Oj obawiam się, że wolałabym nie zaczynać już od nowa. Póki co moja firma jakoś tam prosperuje i chyba lepiej niech tak zostanie. Na dwie prace nie mam niestety czasu.

Co do bryły ... przeglądałam co mi wpadło w ręce odnośnie fotek różnych dworków (nie miałam pojęcia jak zacząć) i stwioerdziłam, że kiedy robiłam coś nie foremnego, to wychodziło bardzo "nie dworkowe". To jedyne, co w moich oczach zdobyło aprobatę i wyglądało właśnie tak, jak (moim zdaniem) powinno.

Ogród ... mi się nie widzi. Za mały W planach miałam coś naprawdę fajnego ale zabrakło miejsca na działce.

Dworek dam do ściągnięcia w połowie kwietnia dopiero. Jest przygotowany na pewien konkurs i nie mogę dac go "do ludzi" przed ogłoszeniem wyników. Mam nadzieję, że tam się również spodoba tak, jak wam

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania