|
|
#22 |
|
Guest
|
ocenie tylko ta nowa
Oczy dziwne gorsze od maxisowych Brwi za bardzo na gor ida Za duzo czarnego ogolem 7\10 |
|
|
#23 |
|
Guest
|
Nawet ładna ta Aneta. Podobają mi się jej brwi i fryzurka, a nie podoba to, że ma takie różowe policzki i trochę zbyt mocno podkreślone oczęta. No i strój też taki średni(wygląda w nim, jak pani lekkich obyczajów
. Końcowa ocena, to 7/10
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
Bardzo fajna przemianka...Zwyczajna, ale podoba mi się...A czy mi się wydaje, czy coś zrobiłaś z oczami?Tak mi się wydaję.
|
|
|
#26 |
|
Reputacja: 10
|
Aneta- niby nic neizwuykłego, ale podoba mi sie najbardziej z Twoich Simek.
Ładna fryzura, twarz, kolor oczu... Jedyne zastrzeżenie mam do źrenic- są w tych oczach szare, przez co wygladają troche "martwo". Gdybyś dobrała oczy w tym samym albo podobnym odcieniu, ale z czarnymi źrenicami, Simka wyglądałaby o wiele lepiej. ![]() Przemiana- po operacji wygląda lepiej, ale skoro już zaczęłaś, mogłaś trochę bardziej zmniejszyć usta- są zdecydowanie zbyt wydatne. Zresztą nie wiem, co z nimi zrobiłaś, bo dla mnie na obydwu fotkach (pierwszej i drugiej) wyglądają tak samo. A nowa fryzura i makijaż ładnie dobrane, Simka wygąda o wiele lepiej. ![]() Pozdrawiam
|
|
#27 |
|
Guest
|
|
|
|
#28 |
|
Reputacja: 10
|
No, Miss Świata to ona nie jest.
Nie lubię asymetrycznych fryzurek. Ale tej Simce do twarzy nawet pasuje. Ma ładne oczy (głównie kolor), twarz dosyć ciekawą, usta w porządku, ale nos- bardzo typowy, często spotykany u Simek. Moim zdaniem nie wyglada źle, ale jest zwyczajna.
|
|
#29 |
|
Guest
|
U tej najnowszej nosek troszkę za długi i oczy ciut-ciut za duże.
A tak pozatym - ładna i dosyc oryginalna simka
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
Ładna nawet. Oryginalna
A mi sie ten fryz podoba no, ale kwestia upodobań
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |