![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
bardzoo ładny...wszytko pięknie dobrane, i wogóle cacy, ale...dlaczego nie ma podwójnego łózka??? :1smutny: :1smutny:
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Świetne
![]() ![]() 10/10 nie mam żadnych zastrzeżeń ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Cóż mogę rzec po prostu cudo.
Bryła poprostu podoba mi się. :p 9/10 We wnętrzu wszystko do siebie pasuje. Od podług, aż po obrazy 10/10 W ogrodzie panuje harmonia. Krzaki nie są naćkane. A i dodatkowy punkt za basen i altankę. 10/10 29/30 (6-) ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Mateo, jesteś świetny! Cudowny domek, chyba najlepszy jaki kiedykolwiek widziałam. Mój pierwszy raz: 10/10 ! Nic dodać nic ująć!
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Extra! Bardzo mi się podoba! 10/10!
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Witaj!
Domek jest mały, skromny i prosty, ale przy tym niebanalny. Ciekawa bryła, rozmieszczenie pomieszczeń i urządzenie dachu. W ogródku znalazło się miejsce na mały basen i taras, na którym w słoneczny, wolny dzień, można wśród bujnej zieleni odgradzającej przed oczami wścibskich sąsiadów, zjeść spokojnie śniadanie. Wszystko do siebie pasuje a wokół panuje pełna harmonia począwszy od wyposażenia po widok przed wejściem. Bez zbędnych przedmiotów i architektury. Osobiście razi mnie tylko ilość dodatków pochodzących z neta i oczko wodne, które nie pasuje mi w sąsiedztwie basenu. Albo bujna zieleń zakrywająca basen, w którym można się ochłodzić albo oczko wodne wśród zieleni i miejsce, przy którym można poczytać książkę odpoczywając w cieniu drzew. Tak samo nie właściwe jest określenie domku jako starter ponieważ jego cena wynosi ponad 30.000 simoleonów - wiem bo dzięki temu, że go udostępniłeś także cieszę się nim w swojej grze ![]() Oby tak dalej. Brawo! Ocena 10/10. Pozdrawiam! |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Świetny domek !!!!!
:o Coś pięknego ![]() 10/10 P.S. Skąd brałaś te dodatki ?! |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Ps. Skąd masz te rolety i firanki?
Poszukuję takich od dłuższego czasu - niestety bezskutecznie... Twój domek po ściągnieciu nie posiada wyposażenia, to nawet lepiej bo nie przepadam za dodatkami z neta, ale te zasłony są ładne, dobrze wykonane i praktyczne, zwłaszcza przy pojedyńczych oknach. Z góry dziękuję! ![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek i fajne i dobrze zrobione zdjęcia , super ,ze widać sąsiadów
Bryła z zew. nie w moim stylu ale jest porządnie wykonana - zatem 9/10 Ogród super Wew. bardzo ladnie i starannie urzadzone , jedyne co mi sie nie podoba to wazon z kwiatkami w kuchni , nie pasuje i kafelki w łazience ( odejmuje 0.2 ) Zatem wew. 9.8/10 Razem 18.8/20 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|