![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
|
![]()
Boshe sory nie obraź się ale ten dom jest okropny !!!!
Za duży rób jakieś mniejsze domy po co komu taki wielki salon yy i jeszcze niebieskie drzwi wejściowe !!! Ja jak bym miał taki duży pokój jak Ty zrobiłeś to chyba bym umarł nie lubie dużych pomieszczeń. Kuchnia !!! Ile tam osób mieszka tam jest miejsca dla 8 osób. Sypialnia bardzo pusta. Hol do góry to "kupa" wolnego miejsca mogłeś to jakoś lepiej zagospodarować. Łazienka yyy bez komentarza. Ogród czy ten dom ma wogóle ogród !! Nie postarałeś się 1/10 (1 za fatyge) pozdr: kubuss |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
o mój boże! do jest okropny. nie chce cie urazic ale tak jest - przynajmniej dla mnie. powiedz, po co robisz takie duze pomieszczenia, skoro stawiasz tam trzy meble na krzyz? moja ocena 2,5/10 - ale wierze ze ci sie uda zbudowac cos lepszego nastepnym razem
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
8/10
-1 za mały basement (czyli ten pokój pod domem) mój kolega raz zrobił dom na największą parcelę, 4 piętra - w tym basement -1 za praktycznie wszystkie meble są z TS2 :con: |
![]() |
#25 |
|
![]()
7,5/10 :con: nie podoba mi się
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
No jest lepszy od tamtego. I nie obraź się ale budujesz za wielkie pomieszczenia najbardziej spodobała mi się łazienka daję 3/10
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się ten dom. Tak... pusto. Najgorzej w salonie. Zdjęcia też nie zachwycają jakością. Na początku myślałam, że domek zrobiłeś w The sims (1). Ogólna ocena to 2/10.
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Ojej ... więc tak:
Po pierwsze nie pisze się "zrzuty" tylko "rzuty" Po drugie dom mi sie nie podoba ... jest duzy a pusty ![]() Po trzecie troche w nim ciemno ;/ 2,5/10 I po czwarte kolory ścian i podłóg nie współgrają ze sobą ;/ 2/10 RAZEM : 5,5/10 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
ooooooooo... ZA DDUUŻŻEE pomieszczenia
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Zyzio i Amorek,a wy co z choinki się urwaliście czy co?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|