|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje simki? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 37.25% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
24 | 47.06% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 3.92% |
2 gwiazdki - Niezbyt |
1 | 1.96% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
5 | 9.80% |
Głosujących: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
W sondzie dałam 4 gwiazdki, bo jest dosyć dużo "perełek" o przyjemnych dla oka, ładnych twarzach, a niektóre Simki (zdecydowanie mniejszość) mniej mi się podobają i tym samym psują średnią.
![]() Najładniejsza dla mnie jest oczywiście Valentine. ![]() hmm, nie będę po kolei o każdej pisać, bo już gdzieś pisałam i nie widzę potrzeby, powiem tylko, że najmneij mi się podoba Autumn (moze z innymi brwiami i mniej "ognistą" fryzurą podobałaby mi się bardziej), Beatrice i Marile (mają takie dość pociągłe twarze i nie są moim zdaniem tak ciekawe jak pozostałe Simki). A inne mi się podobają. ![]() ![]() Joce*, możesz mi powiedzieć (o ile to nie tajemnica zawodowa ![]() ![]()
#23 |
Reputacja: 14
|
![]()
Isi, takie pozy robię każąc im bić się na poduszki
![]()
#24 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#25 |
|
![]()
WSZYSKTIE SIMKI ZAMIESZCZONE W TYM TEMACIE MOŻNA ŚCIĄGNĄĆ NA FORUM www.MOWESIMS.pl
Och, ściągnełam sobie nowego, fajnego skina!!! ![]() ![]() Clarissa: ![]() ![]() ![]() Olivia: ![]() ![]() ![]() Juliette: ![]() ![]() ![]()
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 07.03.2007 - 19:04 |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Clarissa 10/10
Śliczne oczka! Takie błyszczące i niebieścutkie o_O kształt ust i szminka również bardzo ładne ![]() Olivia 10/10 Bardzo ładna fryzurka, oczy i szminka ;D i taka roześmiana ![]() Juliette 10/10 Również cała git ![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Reputacja: 13
|
![]()
Clarissa 15,5/20
Olivia 16,5/20 Juliette 16,5/20 |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Te simki będziecie mogli ściągnąć już w niedziele popołuniu. Tak więc za niedługo. Narazie zapraszam do obejrzenia.
Emmanuelle: ![]() ![]() ![]() Emily: ![]() ![]() ![]() Josephine: ![]() ![]() ![]()
#29 |
Guest
|
![]()
Z góry sorki za tak surową ocenę ^^
Clarissa - 7/10 Bardzo ładne oczy, takie realistyczne. Nie podoba mi sie kształt ust. Olivia - 6/10 Zbyt pociągła twarz. Plus za oczy. Juliette - 8/10 Za chuda i pociągła twarz, ale takto może być. Emmanuelle - 7/10 Twarz jak wyżej. Emily - 6/10 Twarz - to co wyżej. Fajny strój. Josephine - 6/10 Paris Hilton mi przypomina xD Ładny strój. Ogólnie: Wszystkie mają chude i pociągłe twarze i dziwne usta. Jak dla mnie ^^ Ale... podobają mi sie : ) Ostatnio edytowane przez 13_aga_13 : 19.03.2007 - 17:16 |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
-Emmanuelle: wszystko ladnie dobrane, oczka troche za duze, ale nawet to mi nie przeszkadza
![]() - Emily: ma taki fajny wyraz twarzy, taki spokojny ![]() - Josephine: równie ladna jak pozostale ![]() ![]() Do tych trzech simek mam jedno "ale". Brwi sa maxisowe, malo realistyczne, ale i tak nie odejme pkt, bo mimo wszystko simki sa BOSKIE ![]() -Clarissa: Ladna, zadnego "ale" nie mam 10/10 -Olivia: Sliczna!! bardzo mi sie podoba, t epiegi dodaja jej uroku ![]() ![]() -Juliette: Ladna, znowu nie mam nic do niej ![]() Patrzcie ludzie, bo to jest cos, ja sie nie czepiam ![]() ![]() ![]() Mozesz napisac skad masz te swietne dodatki? Wiem, ze tak wszystkich wypytuje, ale niestety ja mam syf w grze, trudno to dodatkami nazwac :/ |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|