Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.11.2007, 22:35   #21
marandile

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: "Europejska Kamienica" by szynszylam

nawet podoba mi sie bryla i budynek, zaś nie podoba mi się wnętrze - jest moim zdaniem za malo dodatków z neta (ja rozumiem, że wolisz cleany, ale moim zdaniem aby robić cleany trzeba umieć właściwie dobierać dodatki), byłoby nawet ładnie, gdyby tylko podłoga nie zlewała sie ze scianami, pozatym nie dałeś prawie żadnego oświetlenia i kiepskie zdjęcia. Moja ocena: 5/10
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo
marandile jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.11.2007, 23:00   #22
mario

Reputacja: 20

Moja pełna ocena:

Bryła: Nic szczególnego... Trochę zmieniłeś, ale ten styl jest fatalny! Taki średniowieczny, blee. :ohmy: Te obrzydliwe, ogromne okna wcale nie poprawiają sytuacji. Ja wiem, że ty myślisz, że to jest bardzo ładne i fajne, ale niestety trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Nie podoba mi się, co zrobiłeś z tym domem. 3/10

Ogród: Prawda... cmentarz. Nikt dzisiaj nie preferuje takiego czegoś. W ogóle co robi ten mega nowoczesny samochód na podjeździe w takim staroświeckim otoczeniu? 1/10

Wnętrze: Na wstępie powiem, że zdjęcia są słabej jakości, małe, a w dodatku widać niebo - i to bardzo. Salon jest okropny! Meble są tak niezgrabnie rozmieszczone, w dodatku są takie obrzydliwe, że masakra. Jadalnia i kuchnia to samo. Chwalisz się, że meble i kolory ścian z podłogami są dopasowane i świetnie się komponują. Guzik prawda. Tragedia. Łazienka woła o pomstę do nieba! xP Mogłeś utrzymać chociaż jeden styl w całej chałupie, a tu proszę. Jak tylko się wychodzi z epoki średniowiecznej, w łazience wkraczamy w nowoczesność! :laugh: Gabinet jest kiepski. Pokrycie ścian jest fatalne. I dlaczego ta rzeźba biała jest tuż przy oknie? Źle to rozplanowałeś. Sypialnia już jest najlepsza, kolorystyka może być, ale kącik zwierzęcy w ogóle mi się nie podoba. Daję za wnętrze 2/10.

3/10
1/10
2/10

----
6/30, czyli 2/10.

UWAGI: Liczę się z tym, że zaraz od ciebie padną słowa, że moja krytyka nie jest konstruktywna. Mów, co chcesz, ale naprawdę mógłbyś chociaż normalnie przyjąć do serca, że komuś nie podoba się twoja praca. I mi się nie podoba. I tak jak już wcześniej ulmille wspomniał, to userzy mają ocenić dom, a nie ty słowami, że dom jest ładny itp.

Pozdrawiam, Désignér
mario jest offline  
stare 25.11.2007, 07:32   #23
tysiulek13
Guest

Całkiem nieźle, jednak dość niestarannie rozmieszczone meble, zwłaszcza w łazience.
Ocena tysiulek13: 8/10

stare 25.11.2007, 08:00   #24
LillyGreace
Guest

Nie jest w moim guście, ale widać, że kamienica była czasochłonna i utrzymana w wybranym przez Ciebie Wśród klasycznych mebli fajnie wkrada się nowoczesność. Jedynie łazienka budzi mój sprzeciw ale ogółem to 8,5/10 )

stare 25.11.2007, 08:05   #25
kotopies
Guest

za duzo pomieszanych styli , a ta łazienka nic w niej nie widać i wogle jakiś ten domek taki nieprzyjemny.....ale nie jest tak źle 4/10

stare 25.11.2007, 09:02   #26
Sheep-y

Reputacja: 10

Mi się za bardzo nie podoba... za dużo pomieszanych stylów... ale za to duży plus za maxisowskie meble nie przepadam za tymi z internetu
4/10

Ostatnio edytowane przez Sheep-y : 25.11.2007 - 12:40
Sheep-y jest offline  
stare 25.11.2007, 12:28   #27
szynszylam
Guest

Cytat:
Napisał Désignér
Moja pełna ocena:

Bryła: Nic szczególnego... Trochę zmieniłeś, ale ten styl jest fatalny! Taki średniowieczny, blee. :ohmy: Te obrzydliwe, ogromne okna wcale nie poprawiają sytuacji. Ja wiem, że ty myślisz, że to jest bardzo ładne i fajne, ale niestety trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Nie podoba mi się, co zrobiłeś z tym domem. 3/10

Ogród: Prawda... cmentarz. Nikt dzisiaj nie preferuje takiego czegoś. W ogóle co robi ten mega nowoczesny samochód na podjeździe w takim staroświeckim otoczeniu? 1/10

Wnętrze: Na wstępie powiem, że zdjęcia są słabej jakości, małe, a w dodatku widać niebo - i to bardzo. Salon jest okropny! Meble są tak niezgrabnie rozmieszczone, w dodatku są takie obrzydliwe, że masakra. Jadalnia i kuchnia to samo. Chwalisz się, że meble i kolory ścian z podłogami są dopasowane i świetnie się komponują. Guzik prawda. Tragedia. Łazienka woła o pomstę do nieba! xP Mogłeś utrzymać chociaż jeden styl w całej chałupie, a tu proszę. Jak tylko się wychodzi z epoki średniowiecznej, w łazience wkraczamy w nowoczesność! :laugh: Gabinet jest kiepski. Pokrycie ścian jest fatalne. I dlaczego ta rzeźba biała jest tuż przy oknie? Źle to rozplanowałeś. Sypialnia już jest najlepsza, kolorystyka może być, ale kącik zwierzęcy w ogóle mi się nie podoba. Daję za wnętrze 2/10.

3/10
1/10
2/10

----
6/30, czyli 2/10.

UWAGI: Liczę się z tym, że zaraz od ciebie padną słowa, że moja krytyka nie jest konstruktywna. Mów, co chcesz, ale naprawdę mógłbyś chociaż normalnie przyjąć do serca, że komuś nie podoba się twoja praca. I mi się nie podoba. I tak jak już wcześniej ulmille wspomniał, to userzy mają ocenić dom, a nie ty słowami, że dom jest ładny itp.

Pozdrawiam, Désignér
Twoja krytyka mnie bardzo cieszy i nie przeklnę cie za to. Każdy ma swoje zdanie, ale w tym dziale oceniamy domy, a nie zdjecia i w tym tkwi sekret popularności Ulimilego (i nie tylko jego), mogłby zrobić najbrzydszy dom świata (chociaż takich nie robi) a i tak za zdjęcia dostałby 10/10 albo 9/10. Ale to nie jest dział "najpiękniejsze, najlepiej zrobione zdjęcia z gry"!!!!

P.S Przytaczam talent Ulmillego, dlatego, że przez większość jest uznawany za najlepszego architekta i projektanta na tym forum.

Ostatnio edytowane przez szynszylam : 25.11.2007 - 12:33

stare 25.11.2007, 14:07   #28
Oskikop
Guest

Dom nie podoba mi się 4/10
Na przyszłość aby zrobić lepsze zdjęcie naciśnij Tab (wtedy możesz dowolnie ustawić kąt kamery) i zrób zdjęcie

stare 25.11.2007, 17:30   #29
szynszylam
Guest

Cytat:
Napisał Oskikop
Dom nie podoba mi się 4/10
Na przyszłość aby zrobić lepsze zdjęcie naciśnij Tab (wtedy możesz dowolnie ustawić kąt kamery) i zrób zdjęcie
Teraz to już wiem, ale mimo wszystko dzięki za radę

stare 25.11.2007, 21:10   #30
Marny gracz
Guest

nie jest żle ale te style rzeczywiście i ogród trochę pusty bo mało drzew ale w sumie spoko.XD

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania