|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Boski, cudny, bardzo mi się podoba. 1000000000000/10
Z zewnątrz bardzo mi się podoba taras. W środku wszystko! P.s Jak zrobiłeś te podesty [taras i pokoj dziecka] ? |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Noo fajny. Tylko troche pusty. [jak dla mnie ;p] Strasznie mi sie nie podoba ta wściekła tapeta w pokoju dziecka. Po prostu nienawidze tej tapety ;x 7/10
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 13
|
Dobra, jestem odmieńcem i mi się nie podoba. xP Co w domu robi ta trawa? Grządki?
Bryła moim zdaniem jest nie za ciekawa... Hol jest okropnie pusty i ciemny. Salon jest utrzymany w miarę nowoczesnym stylu, co tam robi ten wachlarzyk? Łazienka jest dziwna... Nigdy nie widziałam w wucecie wazy. Jadalnia byłaby ok, gdybyś wywaliła te motyle i zmieniła te czerwone obrazy... Jakoś nie pasują, są zbyt jaskrawe... No i dlaczego ta jadalnia jest taka " długa"? xD Mogłabyś dać jakieś inne pokrycie ścian.... Sypialnia nawet, nawet. Nie podoba mi się to, że tyle elektroniki upchnęłaś w jednym rogu. Pokój dziecka jest chyba trochę zbyt czerwony... Znowu ten obraz. No i ... Jakoś tak dziwnie bez żadnych zabawek. Te zasłony nie pasują... Moja ocena: 3/10
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Troche dziwny wyglad ogrodu i tak jakos pusty, ale i tak jest super 8/10.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
ta kuchnia jest super, błagam cie tell mi gdzie ją sciągnęłas???
domek 9/10 a za kuchnie 12/10 ![]() jest prze super, i jeszcze te kwiaty na podwórku, gdzie moge takie sciagnac?? pliss, powiedz gdzie |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Dom jest boooski :* Zakochałam się
Skąd masz tę podłoge co jest w kuchni?
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Błagam, jesli ktos wie skad taka kuchnie mozna sciagnac to plisss dajcie mi linka....
prosze |
|
|
#9 |
|
Guest
|
Przedpokój jest wg. mnie za duży. Pozostałe pomieszczenia bardzo ładne i ciekawie zrobione. Oceniam 8/10
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|