Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.07.2007, 02:09   #1
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Spotkania Forumowiczów (nie chodzi o zjazd!)

Pomysł z takim dniem z atrakcjami bardzo mi się podoba i z chęcią wezmę jakiś udział, o ile będę miała taką możliwość (jeśli to miałoby być w niedzielę, to możliwe, że mnie nie będzie i na to nie mam wpływu . W każdym razie z tego co widzę ci bardziej aktywni userzy i tak udzielają się co dzień lub prawie co dzień na forum i forum nigdy nie jest puste, a jakby dodać do tego jeszcze atrakcje typu turnieje itp., to raczej nie będzie można narzekać na brak zainteresowanych.

A jeśli chodzi o zlot to nie wypowiadam się, bo nie biorę pod uwagę wybrania się na taki, obojętnie gdzie by nie był.
Isi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.07.2007, 12:25   #2
shezza

Reputacja: 13

Mi się pomysł podoba bardzo, ale myślę, że jeżeli byłoby w Wawie to ja się nie piszę. Mieszkam w Słupsku ( 18 km od morza ) i bardzo trudno byłoby mi dojechać, zwłaszcza na jeden dzień zabawy...
shezza jest offline  
stare 17.10.2007, 10:05   #3
juice

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Spotkania Forumowiczów (NIE (!) chodzi o zjazd!)

No cóż... Przeczytałam trochę postów i doszłam do wniosku że to pomysł do bani. Piszecie że to spotkanie ma być w Lublinie, Katowicach... Ale nie da się tego zrobić by cała Polska przyjechała do miasta na własne życzenie ! Lepiej zrobić taką jakby trasę. Tego i tego dnia spotkanie jest w Warszawie a następnego w Krakowie. Chociaż trzeba przypuszczać że miasto nie zgodzi się na coś takiego ( nie mówie że władze się nie zgodzą ale MOGĄ ! ) Pozatym jeden człowiek nie zorganizuje dużego miejsca ani np. głóśników. Powtarzam jeszcze raz : TEN POMYSŁ JEST DO BANI !!!

Ostatnio edytowane przez Raszka : 17.10.2007 - 10:15
juice jest offline  
stare 17.10.2007, 13:32   #4
Rocket

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Spotkania Forumowiczów (NIE (!) chodzi o zjazd!)

Cytat:
Napisał Raszka
No cóż... Przeczytałam trochę postów i doszłam do wniosku że to pomysł do bani. Piszecie że to spotkanie ma być w Lublinie, Katowicach... Ale nie da się tego zrobić by cała Polska przyjechała do miasta na własne życzenie ! Lepiej zrobić taką jakby trasę. Tego i tego dnia spotkanie jest w Warszawie a następnego w Krakowie. Chociaż trzeba przypuszczać że miasto nie zgodzi się na coś takiego ( nie mówie że władze się nie zgodzą ale MOGĄ ! ) Pozatym jeden człowiek nie zorganizuje dużego miejsca ani np. głóśników. Powtarzam jeszcze raz : TEN POMYSŁ JEST DO BANI !!!
omg XD
tu NIE chodzi o zjazd!
i popatrz na datę założenia tematu
stare 14.07.2007, 12:36   #5
lithium
Guest

no wiesz, każdy mógłby mieć taki problem, bo nie mieszkamy wszyscy w jednym mieście więc ciężko zgrać jakieś optymalne miejsce dla wszystkich.

stare 14.07.2007, 14:07   #6
kea
Guest

Ja jestem za. Jeśli jakiś zjazd miały być w Katowicach to ja z wielką chęcią przyjdę O ile czas pozwoli
A jeśli chodzi o takie spotkanko na forum to ja bardzo chętnie postarała bym się być Nie wiem czy bierzecie pod uwagę dzień w którym można było by pogadać na skype w specjalnie założonym pokoju. Tylko że panował by tam harmider ^_^. Mogę jeszcze coś pisnąć że jeden zlot mógłby być w Rzeszowie a przyjazd z okolic, o ile jest tam powyżej 30 userów ^_^. Ja jestem ZA.
pozdrawiam ;*
kea

stare 14.07.2007, 16:16   #7
egotastic.
Guest

a ja myslalam ze chodzi o chatroom
no mniejsza, mi sie to niezbyt podoba. pewnie bedzie tak, ze forum bedzie chodzic woooooolno, bo bedzie za duzo userow i bum, nici ze 'spotkania'.
a na skype bedzie za ciezko sie dogadac.

stare 14.07.2007, 16:45   #8
incognito
Guest

Czat byłby najlepszym rozwiązaniem.
Skype? Na Skype mogą się spotykać kilkuosobowe grupki... A nawet z 5 osobami czasem jest problem z utrzymaniem połączenia...

stare 14.07.2007, 17:58   #9
koslawy
Guest

coś podobnego było 1 lipca na sc. nie żeby coś.

stare 14.07.2007, 19:54   #10
uno
Admin Emeryt

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał koslawy
coś podobnego było 1 lipca na SC. nie żeby coś.
Rozumiem, ze nie mamy prawa czegos takiego organizowac, poniewaz juz kiedys bylo organizowane na sc. Nie chce Cie martwic, ale w ciagu 5 lat istnienia forum bylo juz kilka takich imprez. Jakby sie ktokolwiek z SC do tego doczepil to chyba bym go wysmial I nie ukrywajmy - do pewnego czasu wszystkie strony wzorowaly sie na SimsZone i 'kradly' pomysly.
uno jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania