|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Pomysł z takim dniem z atrakcjami bardzo mi się podoba i z chęcią wezmę jakiś udział, o ile będę miała taką możliwość (jeśli to miałoby być w niedzielę, to możliwe, że mnie nie będzie i na to nie mam wpływu
. W każdym razie z tego co widzę ci bardziej aktywni userzy i tak udzielają się co dzień lub prawie co dzień na forum i forum nigdy nie jest puste, a jakby dodać do tego jeszcze atrakcje typu turnieje itp., to raczej nie będzie można narzekać na brak zainteresowanych.A jeśli chodzi o zlot to nie wypowiadam się, bo nie biorę pod uwagę wybrania się na taki, obojętnie gdzie by nie był.
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 13
|
Mi się pomysł podoba bardzo, ale myślę, że jeżeli byłoby w Wawie to ja się nie piszę.
Mieszkam w Słupsku ( 18 km od morza ) i bardzo trudno byłoby mi dojechać, zwłaszcza na jeden dzień zabawy...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 14
|
No cóż... Przeczytałam trochę postów i doszłam do wniosku że to pomysł do bani. Piszecie że to spotkanie ma być w Lublinie, Katowicach... Ale nie da się tego zrobić by cała Polska przyjechała do miasta na własne życzenie ! Lepiej zrobić taką jakby trasę. Tego i tego dnia spotkanie jest w Warszawie a następnego w Krakowie. Chociaż trzeba przypuszczać że miasto nie zgodzi się na coś takiego ( nie mówie że władze się nie zgodzą ale MOGĄ ! ) Pozatym jeden człowiek nie zorganizuje dużego miejsca ani np. głóśników. Powtarzam jeszcze raz : TEN POMYSŁ JEST DO BANI !!!
Ostatnio edytowane przez Raszka : 17.10.2007 - 10:15 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
tu NIE chodzi o zjazd! i popatrz na datę założenia tematu
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
no wiesz, każdy mógłby mieć taki problem, bo nie mieszkamy wszyscy w jednym mieście więc ciężko zgrać jakieś optymalne miejsce dla wszystkich.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja jestem za. Jeśli jakiś zjazd miały być w Katowicach to ja z wielką chęcią przyjdę
O ile czas pozwoli ![]() A jeśli chodzi o takie spotkanko na forum to ja bardzo chętnie postarała bym się być Nie wiem czy bierzecie pod uwagę dzień w którym można było by pogadać na skype w specjalnie założonym pokoju. Tylko że panował by tam harmider ^_^. Mogę jeszcze coś pisnąć że jeden zlot mógłby być w Rzeszowie a przyjazd z okolic, o ile jest tam powyżej 30 userów ^_^. Ja jestem ZA.pozdrawiam ;* kea |
|
|
#7 |
|
Guest
|
a ja myslalam ze chodzi o chatroom
no mniejsza, mi sie to niezbyt podoba. pewnie bedzie tak, ze forum bedzie chodzic woooooolno, bo bedzie za duzo userow i bum, nici ze 'spotkania'. a na skype bedzie za ciezko sie dogadac. |
|
|
#8 |
|
Guest
|
Czat byłby najlepszym rozwiązaniem.
Skype? Na Skype mogą się spotykać kilkuosobowe grupki... A nawet z 5 osobami czasem jest problem z utrzymaniem połączenia... |
|
|
#9 |
|
Guest
|
coś podobnego było 1 lipca na sc. nie żeby coś.
|
|
|
#10 | |
|
Admin Emeryt
Reputacja: 11
|
Cytat:
I nie ukrywajmy - do pewnego czasu wszystkie strony wzorowaly sie na SimsZone i 'kradly' pomysly.
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|