![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pisz dalej
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Warto, warto. Pisz!
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Ty się możesz czepiać a inni nie mogą?
Weź przestań się zachowywać jak pani wszechwiedząca bo to naprawdę denerwujące...Wszyscy Ci zwracają uwagę a ty się plujesz jak pieniczek pod liściem. Trochę rozwagi. ![]() Ale już Ci daję spokój,więcej Ci nie zwrócę uwagi,bo jak to stwierdziła jedna osoba "Daj sobie spokój z tym KIMŚ" ^^ Pozdrawiam ;D |
![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 11
|
![]()
w takim razie do soboty [powinien być wtedy 4 odcinek]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się, nawet bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
Przepraszam, ale pojechałam na festyn i nie mogłam napisac mam nadzieje że się spodoba wam. Dobra koniec gadania .
Odbicie w lustrze Odcinek 4 Dwa problemy, jeden chudy, drugi gruby ![]() Pamiętniczku minęły dwa dni odkąd tu przyjechałam. Kasia bardzo mi pomaga. Musimy się spieszyć, bo do imprezy zostało tylko pięć dni. Ale nie uwierzycie, co stało się dziś rano: -„Dzień dobry Nelly –powitała mnie Kasia- ładny dzień -Dzień dobry –powtórzyłam-tak to prawda ładny Nagle usłyszałyśmy krzyk dziewczyny z naszego akademika: -Nowi przyjechali!! Ja i Kasia spojrzałyśmy na siebie, gdy do nas podbiegły dwie rude dziewczyny. -Szukamy Nelly -powiedziała jedna z nich i ze skanowała nas wzrokiem. Kasia szepnęła mi do ucha –Czy to córki Zadeckiej? -Nelly – wrzasnęła jedna z nich - co ty ze sobą zrobiłaś? - wydzierała się - To pewnie ta barb… -Ja pogadam z ta drugą –szepnęła mi na ucho Kasia ![]() -Ona nie jest Barbi. Pomogła mi uwierzyć w siebie, ale przy okazji nauczy mnie spraw kobiecych… -I ty się przestaniesz uczyć, bo jakaś lala chcecie zabrać do swojej armii. -Nie, cały czas będę się uczyć. A ta lala jak ją nazwałaś to Kasia i ona również się uczy. -Mnie i Nerze nic nie wychodzi poza naukom, a na dodatek jesteśmy brzydkie. -A może dlatego, że nie wierzycie w siebie. Ja też w ciebie nie wierzyłam, a teraz jestem piękna i wierze w siebie. Ty też możesz się zmienić, a Kasia na pewno ci pomoże. -Ale ja nie mam pieniędzy. -Ale Kasia ma i chętnie ci pomoże. ![]() -No dobrze „ Potem Kasia zabrała do pokoju Nerę. Gdy skończyła zrobiła jej zdjęcie. ![]() ![]() -Wow wyglądasz prześlicznie – powiedziałam. W tym samym czasie Kasia podeszła do Nory. -Jesteś gotowa? -Nie mam chyba nic do stracenia. -Masz do stracenia wygląd kujona i okulary-powiedziała z uśmiechem Kasia-Gotowa? -Tak. Ja stałam przed drzwiami z Nerą i rozmawiałyśmy o różnych sprawach. W końcu skończyła. ![]() -No wyglądasz pięknie- pochwaliłam -To teraz coś zjedzmy a potem za mówię taksówkę i pojedziemy po gazety na dworzec i wrócimy. A bym zapomniała to dwa zdjęcia akademika musze kończyć taksówka przyjechała ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez psujka : 08.11.2008 - 14:51 Powód: zdjecia |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Naprawde fajne fs.Szkoda, że piszesz krótnie odcinki, bo są naprawde ciekawe.A jak się akcja rozkręci to będą jeszcze ciekawsze.Moja ocenka 7,5/10 jest troche błędów, ale się nie będę czepiała, bo sama robie błędy.
Rada:Ściągnij sobie ''Mozilla Firefox''.Jak ściągniej i będziesz uruchamiała internet to nie bierz ''Internet Explorer'' tylko Firefox'a i jak będziesz pisać czy tam wklejać odcinek to Firefox podkreśli ci błędy i wtedy je poprawisz.Przydatne.Sama z niego korzystam gdy pisze odcinki i błędy się zmniejszają i tylko zostają błęsy interpunkcyjne. |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |