![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Zobaczyłam balkon i padłam *__*
Niby zwykły balkonik ale dla mnie... *__* Cudo! Wnętrze-ładne,tylko łazienka trochę nadziubdziana (za dużo zielono białego i takie to pstrokate),i szafka w kąciku czytelniczym jakaś taka mało "biblioteczna" ![]() Mógłbyś zamiast windy postawić w jej miejscu kręcone schody z neta.Ładniej by to wyglądało,raczej nikt chyba nie lubi wind w domach mieszkalnych ![]() Salon taki trochę dziwny, no i ten stoliczek przy kanapie..Jak on stoi? ![]() Po kiego grzyba KINO w domu? :wacko: nie zrozumiem ludzi dających do mieszkań kina,dyskoteki itepe. Ładnie dobrane kolory i meble,no a balkon... *__* 9,5/10 (za to kino niepotrzebne ![]() Ale masz talent,to trzeba przyznać ![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Ten hol na pierwszym piętrze trochę kojarzy mi się z poczekalnią u mojego dentysty
![]() |
![]() |
#23 | |
Reputacja: 20
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Bryła - ciekawa bardzo mi się podobaja te okna wyglądaja jak szlane sciany.
Hol na 1 pietrze - podoba mi sie taki spokojny, swoja drogą lubię niebieski ![]() Łazienka - jasno zgniłą zieleń, nieźle podoba mi sie wszytsko w niej nawet ten śmietnik pod póleczkami Kącik czytelniczy jakos nie przypadł mi do gustu ![]() ![]() Korytarzyk do kuchni - jakt OK Kuchnia - gustowna Salon - chciałabym mieć taki ![]() Niechce mi sie juz pisać wieć napisze tak reszta - balkonik fajny na wyposzynki, sypialnia boska jest, a ten salon na 1 pietrze wyglada jak kino ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Dom bardzo mi się poboba chciała bym mieć taki. W moich simsach niestety nie ma windy. Najbardziej podoba mi się: korytarz, okna, salon.Reszta też jest super!Mieszka w nim jakaś rodzina jak tak to ma fajny dom.
|
![]() |
#26 |
|
![]()
Cieszę się, że podoba się Wam. Starałem się, aby dom był jak najbardziej 'ludzki', tzn. taki, w którym będzie się fajnie mieszkało.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Reputacja: 10
|
![]()
fajny choć kilka rzeczy mnie zbiło z tropu totalnie m.in płot!
7/10
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
A w jakim dodatku został wykonany ten piękny domek ?
_____________________________________ Hurry love people, they depart so fastly. ![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Jest niesamowity szczególnie zachwyciła mnie bryła jest piękna te okna też są super. Łazienka ślicznie urządzona, pięknie wszystko zaplanowane no cudo! I sala kinowa ho ho ja też tak chcę. Domek jest naprawdę piękny umiesz je budować i buduj dalej. Będe cię dopingować:0
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|