![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Każdemu się podoba inny styl. Niektórzy wolą ciepłe i przytulne wnętrza, a niektórzy takie surowe. Ja osobiście lubię jedno i drugie
![]() A co do domu- bardzo mi się podoba. Wnętrze oraz bryła są rewelacyjne ![]() Zgadzam się z Psujką- powinieneś zostać projektantem wnętrz, masz talent ^^ Ostatnio edytowane przez Anima Vilis : 16.08.2007 - 18:28 |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Sexy House xD Bardzo mi się podoba mam nadzieję, że dasz do ściągnięcia. Poprostu miód, cud i orzeszki.
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
mmm cudo
![]() ![]() Czekam na link do downloadu ![]() |
![]() |
#25 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Nie lubię tego stylu... Wygląda jak wielki kloc bez tekstur x|
Więc: Bryła: Klocek z obleśnymi kolorami, wygląda jakby to były lody zmieszane z gównem, jednak zieleń niczego sobie - 3/10 Korytarz: Fuj, wygląda jak Łomżyński szpital, obleśnie ciemny - 1/10 Sypialnia: zwyczajna, nic ciekawego - 2/10 Gabinet: Chyba najlepsze miejsce w całym domostwie xP 6/10 Toaleta: Klop jak klop xd Chcoiaz dośc ładny - 5/10 Jadalnia i kuchnia: Świeci pustką xd - 3/10 Salon: Pusto... 2/10 Ogółem: 22/70 <- xP |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Ulmile PROSZE załącz DOWNLOAD :-D :-D
|
![]() |
#27 |
Reputacja: 16
|
![]()
A po co? Skoro prawie WSZYSTKIM się nie podoba?
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Prawie wszystkim?! Może połowie, bo ja widzę, że tak samo jak wielu osobą się nie podoba, tak samo wielu podoba... Ostatnio edytowane przez Kuba xD : 17.08.2007 - 20:26 |
|
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#30 | |
Reputacja: 20
|