|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Origáme- dach dałam dobry- trochę jak pagoda o.O Ale może to z moim wyobrażeniem jest coś nie tak xD
Cytat:
![]() Co do reszty uwag- każdy przedmiot daje jakiś klimat próbowałam z wieloma i wychodziło gorzej Wezmę sobie do serca wasze uwagi, bo - już zaczęłam robić nowy projekt
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Dach nie jest właśnie od tego stylu on jest używany w górach a te czerwone i ten taki brązowy jest z tego stylu azjatyckiego
Pozdr. ![]() |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Nie prawda
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A właśnie że tak właśnie (
![]() ![]() ) wejdź w góry i zobaczysz że większość tak ma ( bynajmniej u mnie )Pozdr. ![]() |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Jak pojadę na wakacje simami to zobaczę
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Jedyne moje zastrzeżenie to ten stół, nie za bardzo tam pasuje za żółty jest. Ale tak to pomysł fajny. Bardzo podoba mi się ogród. 9.5/10
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Widok z przodu robi całkiem niezłe wrażenie, ale dach nad wejściem wydaje mi się nieco za duży i za masywny.
Wiele roślin, ładnie oświetlone wejście, kamienna ścieżka bardzo pasują do całokształtu. Przedsionek jest strasznie mały, ale w sumie jest tylko fragmentem przejściowym w domu, więc jego rozmiar nie ma wielkiej różnicy. Kuchnia jest całkiem ładna, ale osobiście użyła bym w wypadku lodówki innego odcienia brązu. Łazienka też ładna, ale nie pasują mi tu lampy, a przynajmniej ich kolor. "Pokój służący do spożywania posiłków i picia herbaty" niewielki, ale bardzo pasuje do klimatu tego domu. Jest w miarę przestrzenny i ładnie urządzony. Sypialnia ciepła, utrzymana w stylu azjatyckim. Obraz z czaplą jest dopełnieniem efektu całkowitego. Nie podoba mi się pokój wypoczynkowy. Zupełnie niepraktyczny. Wygląda ładnie, ale stolik nie pasuje. Z tyłu dom jest bardzo ładny. Szczególnie altanka i studnia życzeń, otoczone taką ilością roślinności. Daję 8/10 za całokształt. Pozdr. |
|
|
#8 |
|
Guest
|
To nie studnia życzeń, tylko jakaś kapliczka azjatycka
![]() Dziękuję za długą opinię
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
Moim zdanie za pusto .Przydały by się dywany.A na dworze za dużo roślin. Stawiam 7,5/10
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Dywany nie pasują w ogóle to tego typu domku o.O Chyba, że tzw. maty bambusowe, a takowych w internecie nie znalazłam (chociaż jestem pewna, że są).
Dzięki za komentarz
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|