|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Nie podoba mi się kolor bryły, szkoda, że nie jest ona na fundamentach.
Muszę powiedzieć, że ta ścieżka jest fajnie zrobiona Wnętrze średnio mi się podoba. Meble by uszły, ale zmieniłabym ich układ. I to mini-biuro, które wcale nie jest mini, bo jest za dużym pomieszczeniem, tak samo łazienka. Na ścianach za pusto.Ocena: 6/10 |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mi sie tam podoba, jak na początek to super
Tylko ustawiasz meble po kątach, a to dziwnie wygląda, rób mniejsze pomieszczenia i nie ustawiaj mebli po kątach
|
|
|
#4 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
HELLO
Poznęcam się nad Twoim domkiem ![]() 1. Mógłby stać na fundamentach. 2. Dach mogłabyś sama wykonać, byłby ładniejszy. 3. Zdjęcia rób proszę w trybie życia albo F5 - bez kratek wygląda lepiej ![]() 4. Mogłabyś jakiś ogródek dać... KONIEC wytykania, co mi się nie podoba. Uwielbiam kuchnię i łazienkę... Postarałaś się dziewczyno ![]() Sypialnia jest bardzo miła i przytulna... Ale w salonie jest troszeczkę pusto... I w ogóle pięknie dobrałaś kolory... Ogółem 7/10 ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Björk : 02.06.2008 - 20:33 |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
jak dla mnie bardzo ładnie, fajne dodatki z neta niewielki domek i w końcu jakaś odmiana bo na tym forum większość domków jest w stylu nowoczesnym przez co nie są przytulne i ciepłe jak ten
9,9/10
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
w całym domu naliczyłam 3 obrazy!
Sprawia wrażenie jakby dopiero co się ktoś tam wprowadził I to mnie najbardziej razi. Musisz troche jeszcze popracować. Narazie 5/10 Ostatnio edytowane przez wredzioszka : 13.06.2008 - 19:27 |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Dom ładny tylko Dach :/ 9/10
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|