|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ogród dosłownie powalił mnie na kolana. Po prostu wymarzony.
Spodziewałam się, że wnętrze będzie bardziej ciemne, dlatego musiałam się przyzwyczaic do białych i czerwonych mebli ![]() Ale nie ma nic co by mi nie pasowało. Ogród 100/10 ![]() Wnętrze 9/10 Ps. Ten wodospad to ściągnięty czy zrobiony własoręcznie? W poranikach "jak zrobic własny wodospad" nie widziałam takiego. Ani w ogóle nigdzie. Czekam z niecierpliwością na inne Twoje domki ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
chyba sama zrobie sobie taki dom jak bede wiedziala jak naprawic simsy aby sie wlaczyly daje 10 na 10 ale mam male zastrzezenia co do koloru scian i takiego czarnego swiecznika na scianie ale ogrod jest przepiekny!!! gratuluje pomyslu!!
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
10000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000/10!! xD Extra domek chciała bym w takim zamieszkac
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogród jest wspaniały, lecz w środku nie podoba mi się łazienka. dałabym coś na ścianach np. jakies kinkiety czy coś takiego. Ogólna ocena 9,5/10.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
z zewnątrz domek jest śliczny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
10/10 Suuuuuuuuuper
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jeju, ślicznyyy domek *.* Wszystko mi się podoba, no może przyczepiłabym się do braku zasłon, ale i tak 10/10
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Piękne! 10/10!!!
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Szczerze mówiąc, mam dziś STRASZNY humor i szukam domków, które mogłabym skrytykować. Otworzyłam ten link i bardzo się zawiodłam. Tego domu NIE DA SIĘ skrytykować, chyba że jest się ślepym albo sie gorączkuje! Jestem pod wielkim wrażeniem. Brawo! Chyba nie muszę pisać ocenki liczbowej? Chyba się domyślasz
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny projekt po oglądnięciu pierwszych zdjęć miałam wrażenie że to nie są simy .
Ogród jest świetny i bardzo realistyczny . Wnętrze ładne szczególnie Hal i salon tylko ta łazienka na parterze zupełnie nie pasuje do reszty ale reszta Ok Ocena 9\10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|