Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.06.2008, 13:46   #21
Alene
Guest

Domyślnie Odp: Simy by bakalia

ładne simki ale ta twoja pierwsza z tych trzech jest w prost idealna,przecudna,i w moim simowym guście.lubie taką "prostokatną" urodę,ale nie wiem czemu ;d;d;d;d
1simka-->10/10
2simka-->7/10
3simka-->5,5/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.06.2008, 17:03   #22
Ellie
Guest

Dzięki ;* pierwsza Simka też jest wg. mnie najładniejsza ;]

stare 20.07.2008, 14:51   #23
Ellie
Guest

Tym razem opis Simki jest prawdziwy, bo nią grałam

Oto Klara Francuz. Jest trochę maxisowa (skin, oczy), bo urodziła się w grze. Zdjęcie zrobilam jej jak była nastolatką. Teraz jest szczęśliwą matką dorosłych już bliźniaków i nawet babcią (ma dwójkę wnuków). Pracuje jako światowej klasy primabalerina, kocha taniec. Gdy była nastolatką jej pasją była gra na pianinie, a rodzina i przyjaciele bardzo lubieli słuchać jej gry. Jest też znana jako pisarka, pisze książki dla dzieci i dorosłych. Mieszka razem z mężem Adamem, kzuynką Emilią i jej mężem. Jest bardzo szczęśliwa i spełniona. Mieszka na Kwitnących Wzgórzach.

[IMG]http://i34.************/289ivd0.jpg[/IMG]

...i jak? Ładna? Tylko nie piszcie, że maxisowa, bo to wiem.

P.S. Jak zrobię kolejne simki, to postaram się zrobić im fotki w grze. Może wtedy spotkają się z większym zainteresowaniem z waszej strony ...

Ostatnio edytowane przez Ellie : 20.07.2008 - 14:55

stare 20.07.2008, 16:24   #24
Koornela
Guest

Tak faktycznie troszeczkę Maxisowa... Przypomina mi bardzo pierwszą twarz.
Nie podoba mi się fryzura, szkoda, że nie pokazałaś jej całej-ubrania.Pozatym szkoda, że ma skin i oczy maxisowskie tak to by byla niezła laska z niej...

stare 20.07.2008, 16:28   #25
Souris
Guest

Koornela, z tym troszeczkę to trochę przesadziłaś, ale skoro droga bakalia nie chciała abym pisała że maksisowa to nie piszę. Musiała mieć trochę dziwnych rodziców, te oczy takie wielke i mają brzydki kolor (wiem, że to nie twoja wina ale..), brwi za cienkie. No i nie wygląda na szczęśliwą, oceny nie dam bo ty jej nie robiłaś, tylko gra.

stare 20.07.2008, 16:57   #26
Ellie
Guest

Fajnie, Koornela, że mimo tego, że za mna nie przepadasz, napisałaś raczej pozytywny komentarz Ubranie ma maxisowe, taką bluzkę i spódniczkę z H&M. Jak dorosła, to zmieniłam jej fryzurę i chyba wygląda lepiej. Jak znajdę jej fotkę z "dorosłosci" to wcisnę na forum ;] No a z tym skinem i oczami to jest tak, ze kiedy tworzyłam jej rodziców, to nie miałam dodatków z neta, dopiero potem zaczęłam na nowo ściągać (gra mi się "ścięła" przez za wiele dodatków i...). Wiem, że lepiej wyglądałaby z niemaxisowymi "dodatkami". Dzięki za opinię

stare 21.07.2008, 15:03   #27
LOL
Guest

Heather - kwadratowa twarz- 5/10
Katherine-6/10 nie komentuje.
Nicole-Bleee,fuuu i ohyda! Straszna!! Ale jednak ma fajne włosy 2/10
Klara -jak na urodzoną w grze jest nawet ładna-9/10
Ogólnie: 22/40

stare 21.07.2008, 15:05   #28
Ellie
Guest

Blee,fuuu i ohyda? Oryginalnie ujęte ;]

Dzięki, LOL ...

stare 21.07.2008, 15:31   #29
Souris
Guest

LOL jest dziwny, prawda? hehehe, żałosny i tyle, już twoją simkę oceniałam ale ze śmiechu nie mogę że "podziękowałaś" mu a właściwie jej za opinię

EDIT - jak widziałaś, moje też tak oceniła, może ją zbanują za takie komentarze

stare 21.07.2008, 16:53   #30
Ellie
Guest

nicole - ja po prostu mam inne poczucie humoru niż ty ;] Mimo wszystko się z tobą zgodzę, gdybym była moderatorem, dała bym bana lolowi za te komentarze A zresztą. Niech się dzieciak cieszy, ze krytykuje ;]

edit: wciskam kolejną simkę. Przepraszam serdecznie, że nie zrobiłam większego zbliżenia twarzy (zauważyłam to dopiero jak wyszłam z gry), ale może uda się wam coś dojrzeć i ocenić. Jak dużo osób poprosi, to wlezę do gry i pstryknę jej zbliżenie twarzy (szantaż) ;]

Simka nazywa się Karolina. Pasjonuje się naturą, kocha ptaki. Niedawno skończyła studia, teraz chce zostać ornitologiem. Mieszka w małym domku na Kwitnących Wzgórzach. Oto i ona:

[IMG]http://i38.************/2vw92d0.jpg[/IMG] [IMG]http://i34.************/2n7e29y.jpg[/IMG]

Ostatnio edytowane przez Ellie : 21.07.2008 - 17:35

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania