![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Dzięki ;* pierwsza Simka też jest wg. mnie najładniejsza ;]
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Tym razem opis Simki jest prawdziwy, bo nią grałam
![]() Oto Klara Francuz. Jest trochę maxisowa (skin, oczy), bo urodziła się w grze. Zdjęcie zrobilam jej jak była nastolatką. Teraz jest szczęśliwą matką dorosłych już bliźniaków i nawet babcią (ma dwójkę wnuków). Pracuje jako światowej klasy primabalerina, kocha taniec. Gdy była nastolatką jej pasją była gra na pianinie, a rodzina i przyjaciele bardzo lubieli słuchać jej gry. Jest też znana jako pisarka, pisze książki dla dzieci i dorosłych. Mieszka razem z mężem Adamem, kzuynką Emilią i jej mężem. Jest bardzo szczęśliwa i spełniona. Mieszka na Kwitnących Wzgórzach. [IMG]http://i34.************/289ivd0.jpg[/IMG] ...i jak? Ładna? Tylko nie piszcie, że maxisowa, bo to wiem. P.S. Jak zrobię kolejne simki, to postaram się zrobić im fotki w grze. Może wtedy spotkają się z większym zainteresowaniem z waszej strony ... Ostatnio edytowane przez Ellie : 20.07.2008 - 14:55 |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Tak faktycznie troszeczkę Maxisowa... Przypomina mi bardzo pierwszą twarz.
Nie podoba mi się fryzura, szkoda, że nie pokazałaś jej całej-ubrania.Pozatym szkoda, że ma skin i oczy maxisowskie tak to by byla niezła laska z niej... ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Koornela, z tym troszeczkę to trochę przesadziłaś, ale skoro droga bakalia nie chciała abym pisała że maksisowa to nie piszę. Musiała mieć trochę dziwnych rodziców, te oczy takie wielke i mają brzydki kolor (wiem, że to nie twoja wina ale..), brwi za cienkie. No i nie wygląda na szczęśliwą, oceny nie dam bo ty jej nie robiłaś, tylko gra.
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Fajnie, Koornela, że mimo tego, że za mna nie przepadasz, napisałaś raczej pozytywny komentarz
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Heather - kwadratowa twarz- 5/10
Katherine-6/10 nie komentuje. Nicole-Bleee,fuuu i ohyda! Straszna!! Ale jednak ma fajne włosy ![]() Klara -jak na urodzoną w grze jest nawet ładna-9/10 Ogólnie: 22/40 |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Blee,fuuu i ohyda? Oryginalnie ujęte ;]
Dzięki, LOL ... |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
LOL jest dziwny, prawda? hehehe, żałosny i tyle, już twoją simkę oceniałam ale ze śmiechu nie mogę że "podziękowałaś" mu a właściwie jej za opinię
EDIT - jak widziałaś, moje też tak oceniła, może ją zbanują za takie komentarze |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
nicole - ja po prostu mam inne poczucie humoru niż ty ;] Mimo wszystko się z tobą zgodzę, gdybym była moderatorem, dała bym bana lolowi za te komentarze
![]() edit: wciskam kolejną simkę. Przepraszam serdecznie, że nie zrobiłam większego zbliżenia twarzy (zauważyłam to dopiero jak wyszłam z gry), ale może uda się wam coś dojrzeć i ocenić. Jak dużo osób poprosi, to wlezę do gry i pstryknę jej zbliżenie twarzy (szantaż) ;] Simka nazywa się Karolina. Pasjonuje się naturą, kocha ptaki. Niedawno skończyła studia, teraz chce zostać ornitologiem. Mieszka w małym domku na Kwitnących Wzgórzach. Oto i ona: [IMG]http://i38.************/2vw92d0.jpg[/IMG] [IMG]http://i34.************/2n7e29y.jpg[/IMG] Ostatnio edytowane przez Ellie : 21.07.2008 - 17:35 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|