![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
powiem tylko jedno .. nie podoba mi się ! robisz za duże pomieszczenia i za mało w nich mebli ..nie poodoba mi się także , ta maszyna do robienia kwiatów chyba w gabinecie.. popracuj troszeczke
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi sie .. Zbyt duże pomieszczenia i puste ... a ten salon ...
![]() Ocena 1/10 |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Sory, ale to tragedia
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Ogół przypomina mi trochę czasy TS1.
Widzę że tył działki świeci pustkami a na przodzie jest strasznie upchane, na przyszłość uważaj z tym ![]() Pomieszczenia są ogromne, i świecą pustkami, staraj się zaczynać od mniejszych. Nawet ja, choć uważam że mam jakieś doświadczenie w budowie domów, to dość niechętnie buduję ogromne rezydencje ![]() Coś mi mówi, że ta palma w salonie nie jest do domu ![]() Używaj mniej krzykliwych kolorów. |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Yh... Nie podoba mi się. Co meble kuchenne robią w lazience???????? 6/10
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Domek nie jest najlepszy, ale liczą się chęci
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
hmmh bryła nawet fajna ale w środku są za wielkie pomieszczenia i za pusto w sumie nie podoba mi się
|
![]() |
#29 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sorry, ale nic mi się tu nie podoba... widać że lubisz mieć dużo wszystkiego ale jest wg. mnie fatalnie. Ale mam nadzieje że następne domy będą lepsze ;]
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi się
![]() --- Twój dom jest bardzo smutny ! Przykro mi to mówić, ale nie ma w nim nic szczególnego poza... metrażem, ktory niekorzystnie wplynął na standard domu. Jak mowiła Gemma, na 1 stronie, spróbuj wykorzystać mniejszą działkę. Wnętrza są bardzo zimne, gdybym wpuściła tam moją simkę z pewnością czułabym się zagubiona... Takie wielkie pokoje i kilka mebli na krzyż... Ściągnij dodatki z internetu (modthesims.com, peggyzone.net, itp.), bardzo ułatwią ci budowanie ślicznych wnętrz. --- Moja ocena: 2/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|