![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie muszę Ci mówić, że bryła i ogród to cuudo
Każde pomieszczenia jest tak piękne. Ale coś dokładnie nie wiem co, nie podoba mi się Ten dom jest taki....dziwny w porównaniu z twoimi innymi Nie wiem czy ze względu na kolorystykę, chociaż nie ma się w niej o co czepiać Idealnie ujmujesz ujęcia na zdjęciach to chyba każdy wie ![]() 10/10 |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Bardzo Wam dziękuję za oceny.
Co do zielonego czegoś na tarasach - macie rację, że jest to dziwne, a ja sama nie pamiętam już, co mi do głowy strzeliło żeby to tak zostawić. ![]() Sasuke486 - dom jest inny, ponieważ jest to jedyny bardzo klasyczny modern w moim wykonaniu. Osobiście, preferuję jednak bardziej pomieszane style, choć elementy modernu w większości przypadków są ich częścią. W Spruce testowałam sama siebie i swoje umiejętności. Mam nadzieję, że z powodzeniem. ![]() Jeszcze raz Wam dziękuję. ![]() Ostatnio edytowane przez vibratoria : 26.01.2009 - 17:21 |
![]() |
#23 |
|
![]()
domek świetny a kuchnia jest po prostu obłędna
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
dom moim zdaniem tylko na pokaz a nie do mieszkania simów a szkoda
w realu ukształtowanie terenu było by troche nierealne ![]() ale dom ładny 6/10 |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Oczywiście, że na pokaz. Od budowania dla samych simów jako takich i do grania mamy innych wspaniałych architektów na forum. Podkreślam i przypominam - buduję dla budowania i dla odzwierciedlania rzeczywistości w jakimś tam minimalnym stopniu.
Zapraszam na wirtualną wycieczkę po tybetańskim klasztorze Potala albo greckich Meteorach. Wtedy wróć i podyskutujemy sobie o tym jakie ukształtowania terenu są, a jakie nie są rzeczywiste. ![]() Dziękuję. ![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Domek jak dla mnie prześwietny jedynie nie podoba mi sie obraz w kuchni
10/10 |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
w niektórych miejscach za `zielono`, bardzo
mi się podobają sypialni, jak dla mnie, ogródek także mistrzostwo, dużo drzew i ogólnie . ;] |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|