|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Spełniasz cele życiowe swoich simow? | |||
| Zawsze |
|
37 | 18.41% |
| Nigdy |
|
13 | 6.47% |
| To zależy... |
|
145 | 72.14% |
| Nie mam dodatku, w którym to dochodzi. |
|
6 | 2.99% |
| Głosujących: 201. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
To jest "Wskaźnik Aspiracji Życiowej".
Pamiętam, ze udało mi się spełnić tylko 3 cele zyciowe, każdy z karierą. A gdy próbowałam "10 dzieci się żeni" to przy ślubie pzredostatniego musiałam zrobić reinstalkę .
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ja spełniam te o jubileuszu,czasem te o karierze (chyba,że mam inne plany co do tego Sima)...muszę kiedyś spróbować ten z randkami,bo się wydaje łatwy ![]() Ale żeby robić 10 dzieci to na głowę nie upadłam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 19
|
Ja tylko raz urządziłem złoty jubileusz (pierwszy i ostatni) - byłem w Rodzinie ehhh jak to oni (grałem ta rodziną 1,5 roku temu) chyba Wojtyła Wojcieszko a Wojtyla no więc wtedy w tej rodzinie byli znaczy żyli jeszcze
seniorzy znaczy jeden Adam wojtyla emerytowany burmistrz i stworzona przeze mnie emrytka Izabela świętowali jubileusz a że to już była Adama 3-cia żona to nagrobków stało troche w ogródku. Przepraszam że tak rozwięźle piszę ale chce was wprowadzić w temat no i na tym przyjęciu a to byla godz 21 z hakiem nagle oni seniorzy zjedli tort a pierwsza żona Adama Ewa zmarła w wieku 27 dni w pożarze hołhoł hoł to niebyła Ewa do była druga zona Anna ona umarła utopiła się w basenie przestraszyłą go a on nagle hahaha sorki zesiusiał się i umarł i przyjecie zakonczylo sie katastrofa bo przyszedl kosiarz placz i lzy i jak to mówi moja nauczycielka od chemii CZAPA . Dzięki za poświęcenie tych paru minut i przeczytanie tego a wspomnę jeszcze że rodzina Wojtylów miała 9 pokoleń HEJ Do usłyszenia ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ja raczej rzadko spelniam cele życiowe moich simów, gdyż nieraz są dziwaczne
Moi simowie mają jedynie platynową aspirację do końca życia jesli ich największe marzenie jest związane z karierą
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja staram się spełniać wszystkie cele życiowe, ale najbardziej lubie te co dotyczą kariery
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
to zależy jeśłi pojawia sie cos takiego jak 6 dzieci bierze slub to dziekuje bardzo
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
to moze pytanko nie z tematu ale czy doszliscie kiedys do śmierci emeryta bo ja mam simsy juz rok i jeszcze nie doszłam
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 19
|
HAHAHA niezłe pytanie simula jasne, że doszedłem przychodzi wtedy MK ( Mroczny Kosiarz) "i kosi" hehe nie to nie tak przychodzi temu co ma died trzęsie klepsydrą z czasem przed oczami emeryt się wzbrania że to nie on ma died obraca klepsydrę wtedy Mroczny się wnerwia i zostaje urna/nagrobek. Koniec aha i ciach faceta/facetkę w piach.
THE END
|
|
|
#10 |
|
|
Raz tylko sie starałam, wyszło mi, ale nie miałam za to przyjemnosci z innych części gry, więc teraz już tylko używam kodów, aby byli szczęśliwi. Poza tym to szybko mi sie nudzi zabawa simami. Wloę budować.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|