|
|
#22 |
|
Reputacja: 10
|
Super
;DB. mi się podobaa.
|
|
#23 |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Fajna bryła, nie lubię za bardzo tego stylu i dom obejrzałem w ekspresowym tempie, ale wydaje się całkiem przyjemny
|
|
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
Ale mnie wkurza taka krytyka. ;/// Dom jest ładny, bardzo ładny. Fajny styl. Widać, że znasz się na rzeczy.
|
|
|
#25 |
|
|
Jeeeeej, jaka świetna
. 10/10 ;D
|
|
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
Skoro straszna,to po co ją dajesz na forum?,żeby nei było offtopa...dom jest straszny!,moja ocena to 0/0
|
|
|
#27 |
|
|
Szafki w oknach, nowy trend.
No masz rację, jest obrzydliwy, przez ciebie dostałam jakiejś choroby, wypłać mi odszkodowanie! A tak na prawdę to bardzo mi się podoba. Dodatków z neta bardzo mało, za co wielkie dzięki, bo jakoś tak mam sentyment do maxisowych domków. W sumie mogłabym opisać co mi się w każdym pomieszczeniu podoba, a co nie, ale wydaje mi się to zbędne, gdyż mi się wszystko podoba! Jedynie te szafki w kuchni na tych oknach. Tak piękny dom i tak wielki błąd. Ale nadrobiłeś go wnętrzem i dlatego też masz ode mnie pełną dziesiątkę. Oby tak dalej. Pozdrawiam i życzę jak najlepszych domków
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
|
|
|
|
#28 |
|
Guest
|
Piękny dom, naprawdę mi się podoba. Nie wiem czy mogę, ale proszę: daj do ściągnięcia!!! Byłoby super zagrać w tej rezydencji. Bardzo prosze i podziwiam.
|
|
|
#29 |
|
|
bryła i ogród- bardzo fajne, pomysłowo zrobione, widać że to nie byle jaki dom.
wnętrze- urządzone ze smakiem. zastanawiam się tylko po co dwie lodówki w kuchni :d kolorystyka taka trochę nie bardzo bo za ciemno jak dla mnie. za to świetna łazienka .ja strasznie nie lubię takiego stylu wnętrz ale nie mogę ci zniżyć oceny tylko ze względu na mój gust więc: 9/10 |
|
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |