![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
poprostu zrobiłem! A wiesia ma być zielona i brzyska boto jest WIEŚA WIEŚ
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
jak sie roib szminki ciuchy i kolor oczu itp? prosze powiedzcie
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
to ja zrobiłam, wiem że brzydkie, ale dopiero zaczynam.
proszę, niech ktos napisze jak zrobic własne rzeczy - włosy, makijaże, ciuchy itd. ja ściągnęłam z neta jakieś kosmetyki, napisali żeby to wrzucić do folderu ...bodyshop/downloads folder ale u mnie nie ma takiego. jak ktos wie o co chodzi to proszę o wyjaśnienie. dzięx!pozdrawiam |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
normalnie dajesz twóż elementy, potem w twoich dokumentach jest taki Folder EA Games i tam dalej WS2BS i projects....w tym czarnobiałym robisz jaki ma mieć kształt (gdzie ma widać cialo być) a w kolorowym kolory, w ciuchach jeste jeszcze niebieskie to tam są wypukłopści potem wczytujesz projekt i importujesz do gry.....wszystko.......aha dawajcie imiona swoim postacią......z kad ściągnełaś te makijaże?
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Uwaga!
Szukam redaktorów na strone o thesims2!!! Dokladnie z dodatkami! Najpotrzebniejszy jest szablon! Nie musi go robić osoba z redakcji! Adresu nie podam ponieważ będzie to reklama! Prosze wywyłać do mnie PM lub pisać na miala [email protected] |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
A to te ubranaka sciagnoles??
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Te były, ja zrobilem kilka ale dopiero chyba je ze strony ściągniecie! Prosze o kontakt!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|