Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.02.2009, 15:05   #1
Marian...

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Elaborare Bellezza– klasyczne piękno...

Cytat:
Napisał treys Zobacz post
szkoda też, że wielmożni państwo nie zechcieli łazienki pokazać ale jak prywatność to prywatność.
10/10
Nie prywatność, tylko badziewny komp. Już nie udało mi się zrobić fotek łazienki i dwóch sypialni, bo mi sprzęt siadł. A ta jedna sypialnia to najlepsze pomieszczenie w całym domu było!!!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.02.2009, 13:17   #2
dżin.

Ta rezydencja jest cudna!Lecz też wolę moderny. Ta bryła, ten ogród..nie no wymiękam przy tym domu. Jak Ty robisz tak wspaniałe ujęcia na zdjęciach?Zazdroszczę Ci, że tak świetnie budujesz. Tobie, mistrzowi Kowalskiemu, Vibratorii i Bjork nie można w budowaniu dorównać Robisz przepiękne ogrody, w których nieźle można się zrelaksować i jeszcze ten pomysł z piwnicą i wogóle....Nie żeby ten dom miał minusy, ale te schody kręcone kompletnie psują styl tej rezydencji Musiałeś włożyć w nią mnóstwo czasu i poświęcenia
Jeszcze w żadnych domach, które widziałem nie spotkałem się z takim sufitem w jadalni

Przez Ciebie wyląduję w szpitalu!
10/10
dżin. jest offline  
stare 03.02.2009, 14:43   #3
Esprit88
Guest

Jak dla mnie super uwielbiam styl klasyczny ten dom jest super szkoda że nie można ściągnąć
Ocena 10,5/10

stare 03.02.2009, 15:58   #4
Callineck
Guest

Marianie, Marianie...
Szkoda, ze z takim talentem masz tak bardzo uparty sprzęt

Dom wspaniały, elegancki, pełen przepychu...
Piękne otoczenie i ogród, w dodatku bardzo realistyczne. Genialna jest ta wieża!

W domu - od razu na wejściu mamy próbkę tego co możemy spotkac we wnętrzach - przepych, marmury, draperie - a co najważniewjsze - piękne obrazy we wszystkich pomieszczeniach. Tak jestem nimi zachwycona, że nie mogę ocenić mebli i innych elementów wystroju, bo ciągle się wgapiam i wgapiam w te obrazy! A malowidło na suficie to po prostu cudo!
Potem piwnica, niby uboga w elementy dekoracyjne, ale tak autentyczna, że prawie czuje sie w niej chłód i wilgoć. A zdjęcia Grety jak pali w piecu, albo zastanawia się nad wyborem potraw to po prostu mistrzostwo świata!

I jeszcze jedno - podziwiam Cię za te opisy - dzięki nim nie tylko przedstawiasz projekt ale w ogóle przenosisz nas w inny świat

stare 03.02.2009, 16:32   #5
avenly

Tak jak stylu klasycznego nie lubię i przypuszczam, że raczej to nastawienie ciężko będzie zmienić, to ta " chałupka " strasznie mi się spodobała.
Tyle tego przepychu i wszystkiego, że aż nie wiadomo gdzie patrzeć.
A tymi malowidłami na suficie ( freskami? ) to już mnie po prostu rozwaliłeś. Totalna realność i wg.
Jedno tylko mi wpadło w oko co troszkę nie pasuje, a mianowicie to, że w bibliotece za kominkiem są normalne panele. Uważam, że lepiej by tam wyglądały jakieś cegły. Te panele to było celowe założenie ? Tak z ciekawości pytam
avenly jest offline  
stare 03.02.2009, 16:41   #6
Marian...

Nie, to nie celowe, po prostu kominek ustawiałem przy włączonym snapopbjectstogrid false i za bardzo go w ścianę wepchnąłem. Też zauważyłem tą niedoskonałość na zdjęciu, ale za późno już, by poprawić ten drobiazg
stare 03.02.2009, 16:45   #7
seattle

Ohhhh, taaak, to coś co tygryski lubią najbardziej. Składam pokłony i całuję rączki xD Najlepsze są schody, genialne, takie... majestatyczne. Jedyne do czego mógłbym się przyczepic to ta wieża w ogrodzie. Ale pozostałe rzeczy cudowne.

Wielkie 10!
stare 03.02.2009, 16:59   #8
vibratoria
Guest

To wyobraź sobie Marian, że mój biedny komputerek nie poradziłby sobie nawet z połową takiego projektu, jak Twoje obecne Dzieło.
Więc tym bardziej jestem zazdrosna i pełna podziwu.
Najbardzoej spodobały mi się piwnice i pokój służącej - choć powinna moim zdaniem być nieco lepiej traktowana i mieć odrobinę jaśniejsze ściany.

Ale jak zawsze pozostaje tylko schować się pod stół a spod stołu odejść na emeryturę. Bo z moim starym rupieciem nie mam co konkurować z młodym pokoleniem projektantów.

stare 03.02.2009, 17:02   #9
symfonia
Guest

Przepiękna bryła i przepiękny ogród, no oczywiście koniki.Podoba mi się strasznie na zewnątrz wszystko bez dwóch zdań.!
Wnętrza przepełnione są dużą ilością slicznych dekoracji , mebelkami , obrazami itp. elementami , że aż głowa boli!!! Podziwiam twój talent! Jesteś wielkim mistrzem i moim guru duży szacun z mojej strony. Mistrza się podziwia a nie ocenia! xd

stare 03.02.2009, 17:02   #10
Marian...

vibratoria - no wiesz! Nie tak prosto, wiek emerytalny ciągle podnoszą, więc masz marne szanse

A wierz mi, że jakby mój komp udźwignął ten dom, to zobaczyłabyś dodatkowo 2 sypialnie i łazienkę. A tu lipa... Nie ma czego zazdrościć.

symfonia - uważaj, bo się zaczerwienię...

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania