![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
bryła nawet fajna, ogród też, a wnętrze... hmmm podłoga czasem się zlewa ze ścianami (kolorystycznie) ale meble ładne. 8/10.
ps. na 2 zdięciach widzę PRZEŹROCZYSTE luxfery (te szklane kafelki na ścianie) Nigdzie ich niemogłem znaleść, a tu bach! Skąd je masz??? |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Średniej jakości robota. Ale po kolei:
1. Bryła Nie robi na mnie wrażenia, bo sama umiem taką zrobić. Nie jest brzydka, ale nie wyróżnia się niczym szczególnym. Taki sobie po prostu domek. Nie podoba mi się to połączenie kolorów biały-brąz. Z boku to wygląda okropnie. Kształty pokojów się niczym nie wyróżniają. 2. Ogród Nie lubię jak jest tyle drzew z jednego prostego powodu: niewygodnie mi się tak gra. A nie jest to na tyle piękne, żeby się unieszczęśliwiać ![]() ![]() 3. Przedpokój Mało kreatywne wnętrze. Nie podoba mi się jak cała ściana jest jednego koloru, szczególnie tak ponurego. 4. Kuchnia Wiem, że te imitacje różnych przyrządów kuchennych są fajne... ale... może trochę umiaru? Napackane okropnie. Zostawiłaś simom tylko jedną kratkę na przygotowanie posiłku. Nie lubię jak tak jest... Poza tym znów: szaro, nieciekawie jeśli chodzi o pokrycie ścian. 5.Jadalnia Czy to jest dom dla rodziny z zaawansowaną depresją? Znów ciemno, nieprzyjemnie. Ogólnie nawet fajnie wyglądają ciemne domy, gdy są nowoczesne. A Twój taki nie jest. Ten kącik z kominkiem wygląda bardzo ciepło i przyjemnie. Podoba mi się. 6.Salon Noo nareszcie jasno, szkoda tylko że jednolicie. Kącik z komputerem ładny. Telewizyjny też całkiem, całkiem. Tylko wszystko takie samo! 7.Sypialnia Zagracona. I przepraszam, ta kołdra [swoją drogą bardzo ładna, ale to zasługa kreatorów] lata?! 8. Łazienka ziew. |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się :
-wielkość kuchni -wg. mnie trochę za duża. -Lewitująca kołdra ;p -drewniana podłoga w łazience. reszta mi się podoba ![]() Ładna kolorystyka i fajnie podobierane dodatki ![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zelkuś
![]() ![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Całkiem ładny domek, tylko łazienka trochę Ci nie wyszła. 8/10
|
![]() |
#26 |
|
![]()
Hm...Bryła jest prosta i tak wygląda najlepiej
![]() Ogród to mistrzostwo świata ![]() Ten stawik świetnie do niego pasuje W środku jest trochę za ciemno, mówię o przedpokoju Za to reszta wyszła Ci najlepiej Widać, że się starałaś budując ten dom ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
super.
tylko ten dywan w kuchni troche mi nie podchodzi
#28 |
Reputacja: 13
|
![]()
Moja ocena.
Ogród: 10/10 Fajny i przytulny. Staw i studnia są piękne. Bryła: 10/10 Fajna i pomysłowa. Lepsza niż jakiś prostokąt ![]() Przedpokój: 9/10 Ładny i nowoczesny, ale strasznie ciemny. Podobają mi się schody. Kuchnia: 10/10 Bardzo ładna, nowoczesna jak reszta domu. Super, że nie zostawiłaś kuchni z samymi meblami i dodałaś trochę z simowego życia, tzn. jedzenia. Fajne są ciasteczka i noże. Jadalnia: 10/10 Kominek dodaje tu ciepła i spokoju. Bardzo podoba mi się lustrzana podłoga, dodaje tu klasy. Salon: 9/10 Bardzo ładny, ale trochę dużo tu rzeczy, komputer dodałabym do gabinetu. Sypialnia: 10/10 Podoba mi się łóżko z baldachimem. Pasuje do pokoju. Łazienka: 10/10 Cudowna, uwielbiam tą wielką wannę i lampę na suficie. Razem: 78/80 Brawo, gratuluję pięknego domu ![]()
#29 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No Zelkam - już widziałam ten domek
![]() Ale jakoś tak nie starczyło nigdy czasu, by napisać cokolwiek ![]() A dom mi się naprawdę bardzo podoba ![]() ![]() Szczególnie zachwyca mnie stawik i bryła oraz elewacja ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Bryła super.
wnętrze pięknie ładnie ![]() Tylko w przedpokoju za ciemno ale to taki szczegół ![]() ocena 10/10 pozdrawiam ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|