|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Trzeba przyznać, że od pierwszego Twojego domu do 13 widać znaczne postępy.
Jasny, przestronny domek, podoba mi się. Jedyne do czego się przyczepie, to ta pustka na 14 zdjęciu. Bardzo podoba mi się łazienka, fajne rozwiązanie 9/10
|
|
#3 |
|
Guest
|
bryła jest p-r-z-e-p-i-ę-k-n-a! podobnie jak ogród, wspaniały. widać, że się przyłożyłaś
to co mi się nie podoba to łazienka i sypialnia-obie jakoś tak bez pomysłu. aale ogólnie to 8/10
|
|
|
#4 |
|
|
Teraz ja
Zacznę ab ovo: Nie podoba mi się to, że dom i płot są z tej samej cegły. Co do ogrodu masz racje - jest bardzo ładny, rażą mnie tylko palmy. Wnętrze jest przytulne, stonowane, tylko bluszcz jest nienaturalny- no chyba że ta artystka nie czyta i roślina zrosła się z książkami. Słoneczna kuchnia i łazienka są super. Sypialnia jak na artystkę zbyt pusta, zważywszy na zawalony salon. Co to za pokój z fotelem i roślinami? Domowa dżungla? Salon- podoba mi się na gruba kolumna, o bluszczu mówiłam, pełno różnych gratów, co mnie nieco razi. Ogółem 7,5/10, wiem, że stać Cię na więcej. To 0,5 za kota który w tej pozycji wygląda jak młoda małpa Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Lizaku bryła 13 domku kotka nie jest ani trochę podobna do mojej, ponieważ, moja jest o wiele większa
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Nie podoba mi się:
-bluszcz na bliblioteczkach -szara rzeźba, jakiś anioł, czy co to -brudna podłoga w salonie-gabinecie W ogóle jest pół na pół.
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ładny, tylko kuchnia i ogrodzenie na zewnątrz mi się nie podoba - wygląda jak jakaś twierdza, a kuchnia za żółta.
Ocena: 8/10 |
|
|
#8 |
|
|
Bryła za bardzo rozlazła. Wnętrza ładne ale zbyt puste, chodzi mi tu o salon/hall. Kolory ładne. Ogólnie to fajnie Ci wyszło. Ocena: 8/10
kubuss |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|