|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jaka jaka taka poprawa, niewielka, ale zawsze coś. Przynajmniej odpuściłeś sobie dwa WC. Ładna kuchnia, bardzo przytulna, ale jednak lustrzana podłoga była gwoździem do trumny tego domu. Pokój dziewczynki jest...no dobra nieważne, w każdym razie nie zostałabym tam przez minutę. Kawałek ogrodu całkiem przyjemny, dziwaczna bryła.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Aaa...to oto chodziło
Dobra, bardzo dziękuję za wszystko ![]() PS: Fajna praca konkursowa....głosuje na ciebie ![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Yyyy... dziękuję... Mam nadzieję, że będziesz robić więcej domków (trening czyni mistrza
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wybacz, że dopiero teraz piszę, ale mnie olśniło, że mam jeszcze nierozwiązane sprawy
![]() Wszystkie błędy i zalety domku wymienili moi poprzednicy, więc ja nie będę dolewał oliwy do ognia i zostawię tak jak jest ![]() ![]()
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ojejku
![]() Jaki ładny ![]() Bardzo sie poprawiłeś, widac, ze posłuchałeś moich ( i nie tylko) rad ![]() Dam 8/10 ![]() Na zachętę do tworzenia jeszcze lepszych domków. Jedyne, czego mogę się przyczepić, to niepasujące do siebie detale (chociazby szary pluszak do eleganckiego pomieszczenia). Postaraj się bardziej dobierać kolory i drobiazgi. Ostatnio edytowane przez zelkam : 18.05.2009 - 14:05 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dziękuję wam wszystkim
![]() Ktoś jeszcze oceni ? |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|