|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ustawiłem 10 sarkofagów, ustawiłem, że ma wyjść mumia grobowcowa, "jedna z dziesięciu" pokonała moją simkę. Ale klątwy jeszcze nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Gdzie ją spotkać i jak zdobyć klucz w kształcie czteroramiennej gwiazdy?
pomocy! |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mumie możesz spotkać w piramiadach i świątyniach w Egipcie, kluczu szukaj w skrzyniach na skarby lub tajemnych pomiszczeniach.
Mnie już na pierwszym spotkaniu mumia zaklęła O__o Szukałem płomiennych owoców w tej małej świątyni przy bazie wypadowej. Ruszała się strasznie wolno i myślałem, że mi nie zagraża, więc zacząłem szukać w skrzyniach przy jej sarkofagu, akurat tam, gdzie była. Ona sobie gdzieś tam poszła, ale nagle pojawia się zadanie "Atak od mumi" którego nie da się skreślić i zaczęła mnie bić. Przegrałem i rzuciła na mnie klątwę. Przez tę klątwę mój sim ma umrzeć za 14 dni, pomóc ma mu Sfinks, był zły nastrojnik z twarzą mumi, podpisny klątwa. Zstało mi 12 godzin wkacaji, a musiałem jeszze przeszukać całego sfinksa! O_o Naszczęście udało mi się i mój sim zodtał wyleczony xD Ostatnio edytowane przez Starly : 28.12.2009 - 13:50 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A jak odczarowałeś w sfinksie mumię?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie odczarowałem w Sfinksie mumi, tylko sima zaklętego przez nią. Na samym końcu łażenia po Sfinksie będzie taka duża, pusta komnata z niebieskim światłem. W jej środku stoi posąg. Trzeba na niego kliknąć i wybrać "Doznaj oczyszczenia" czy jakoś tak, sim zaczyna medytować, później świecić i zostaje uzdrowiony.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ciekawe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja jakoś niespotkałem a odwiedziłem już dużo grobowców w Chinach,komnat z sarkofagami ale w większości znalazłem kamienne klucze.
Może miałem zwykłego fuksa? |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja kupuje eliksir odwagi czy jakos tak i jak mumia wychodzi to szybko ma simka łyka ten preparat. ;-) Za kazdym razem wygrywa a potem sprzata resztki. Ale tworcy gry zawsze oszukuja no! Zauwazyliscie ze na obrazkach przedstawiali zupelnie inna mumie i nie tylko ja. Inne pozy simow, aaaaa widzialam na obrazku ze swiece sa ze soba polaczone a w grze tego dokonac juz nie moglam. Podpucha! Rzeczywistosc okazuje sie zupelnie inna. Rzeczywistosc wirtualna. ;D
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|