|
|
Zobacz wyniki ankiety: Kto wygra pierwszą edycję Simvision Song Contest? | |||
B&R |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 25.00% |
Gregory Frank |
0 | 0% |
Sofia |
3 | 75.00% |
Głosujących: 4. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Przyznam się, że od początku śledzę ten temat
![]() Niestety, z pewnej przyczyny nie mogę wziąć w tym udziału, ale pochwalę cię za sam pomysł robienia czegoś takiego ![]() Ogólnie ładnie wszystko nakręcone ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Witam. Już tylko tydzień dzieli nas od premiery pierwszej edycji konkursu "Simvision Song Contest". Wszystkich serdecznie zapraszam do obejrzenia tego show. Dziś, zgodnie z harmonogramem, przedstawiam publiczność, która weźmie udział w głosowaniu wraz z profesjonalnym jury. Oto oni: A. Publiczność: -BLEK -DOMIS19981 -CHARIONETTE -SEARLE -PLESIO1 B. Jury (w ramach przypomnienia): -SKECZOR -GUUKI92 -ANIAKOT -DIMOND -LIZAK Powyższe 10 osób zdecyduje kto zostanie zwycięzcą, przyznając punkty systemem 5-3-1. Łatwo obliczyć, że maksymalna liczba punktów do uzyskania wynosi 50. Czy to możliwe, aby ktoś tego dokonał i dostał od wszystkich najwyższą notę? Pozdrawiam smile.gif |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Już nie mogę się doczekać koncertu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Konkurs miał być, ale niestety nie będzie. Jeden z uczestników ma jakieś problemy, drugi w ogóle się nie odzywa. W tym wypadku nie mam innego wyjścia. Muszę zawiesić projekt, a jeśli w najbliższym czasie nic się nie zmieni to całkowicie zrezygnować z pomysłu. Przepraszam za zamieszanie. Bardzo mi przykro, że tak to wszystko się skończyło. Widocznie rzeczywiście nie przemyślałem tego do końca, zbyt sztywno trzymałem się moich reguł. Ciężko mi w tej chwili to ocenić. Mam nadzieję, że ktoś w przyszłości zajmie się czymś podobnym, bo to na prawdę może być coś wielkiego i fajnego. Ja w każdym razie będę chętny do pomocy. Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz przepraszam.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Kurczę, szkoda
![]() Ale mimo tego, mam wielką nadzieję, że jednak wszystko pójdzie dobrze ![]() Szkoda byłoby zmarnować coś takiego ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
No, szkoda, naprawdę to był świetny pomysł z tym konkursem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Kurcze, a tak wyczekiwałam i cieszyłam się, że będę mogła oceniać wykonawców.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Póki co, nic nie jest pewne na 100%.
Miejmy nadzieję, że SIMvision Song Contest jednak się odbędzie. ![]() |
![]() |
![]() |