|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Meggy mi się spodobała... Nawet bardzo
![]() Prezentacja super ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Siemka! Wracam z nową simką! Najpierw ją zrobiłam z nudów, żeby nią pograć i takie tam. A teraz uznałam, że dawno nic nie dodawałam, a że mam gotową simkę nawet ładną, to dodam, o!
A więc przedstawiam państwÓ...! ![]() Jest uzdolnioną kucharką, wierną żoną oraz kochaną mamą dwóch córeczek. Pochodzi z Chin czy skądś tam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lipne zdjęcia, lipna prezentacja, lipna simka, ale trzeba coś w końcu dodać ;c a teraz idę cykać focie do opowiadamy jak sobie gramy, hłehłe ![]() i w ogóle nie wiem gdzie mam zdjęcie z bliska, chociaż robiłam, ale ok! no i w ogóle mało jakoś tych foci :c Ostatnio edytowane przez Połówka : 27.06.2011 - 11:04 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
+twarz ogółem jest ładna
+fryzura +kolczyki -strój -naszyjnik, jest ładny, ale nie pasuje -błyszczące oczy, jakaś taka dziwna szminka - nie lubię takich mega internetowych dodatków, simy wyglądają przez nie jak plastiki ;x -kolor włosów, jakoś nie pasuje mi blond-włosa Chinka, prędzej brunetka
![]() |
#5 |
|
![]()
widze dużo komentarzy xD
ale w każdym razie właśnie co zrobiłam nową - inną niż dotychczas simkę, tak mi się coś wydaje xD i na zdjęciach jest trochę za mocny puder. nie wiem czemu tak ![]() nie pamiętam jej imienia, więc niech będzie ... Bridget ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a prezentacji nie ma bo mi się w ogole nie chcialo :c Ostatnio edytowane przez Połówka : 16.07.2011 - 22:25 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
no cóż, simka jest całkiem niezła, puder mi wcale nie przeszkadza, ale nie podobają mi się jej ciuszki
![]() 8/10
![]() |
#7 |
|
![]()
Mi się simka podoba... może troszeczkę za ciemna karnacja,, ale i tak mi się podoba.. Daje 9.8/10
Byłabym szczęśliwa jakbyś dała ją do pobrania... ^^ |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Simka bardzo ładna, nie mam zastrzeżeń. 10/10
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ach, jaka ona ładna i słodka
![]() Ładne włosy i cuuudne oczy ^^ Jedynie nie podobają mi się puder i cienie. 9/10
![]() |
#10 |
|
![]()
Wszystkie piękne !
Jak dla mnie najlepsza Kate nr 1, lubiętakie simki z takimi n włosami, kolorowymi. Bridget nie w moim typie, ale ładna, "zuchwała" , tzn. ma taki śmiały wyraz twarzy. A Saori wygląda jak jakaś chińska specjalistka od kuchni, naprawdę ładna, ma taką typową, dziecięcą urodę. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|