![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za komentarze!
![]() ![]() Rodzina Force Odcinek 5 Force'om urodziła się córeczka - Destiny. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seth i Valentine główkują. XD Syn ma nadzieję, że pokona ojca - mistrza w szachach. ![]() ![]() Destiny ma niebieskie oczy po tacie, a włosy czarne nie mam pojęcia po kim. ![]() ![]() Tata czyta synowi na dobranoc. Oboje byli ze sobą strasznie zżyci. ![]() ![]() ... a mama córce. ![]() Ups, chyba czas zmienić pieluszkę. ![]() ![]() Nadszedł czas, żeby Seth wyjechał do internatu... ![]() Oboje rodzice zajęci? Świetnym rozwiązaniem jest bujany fotelik.:3 ![]() Rodzinka spędza wspólnie czas, niestety bez Setha... ![]() ![]() Randka w wydaniu Swan i Valentine'a. ![]() ![]() ... a dzieckiem zajmuje się opiekunka, a raczej opiekun. ![]() ![]() Mała to odbicie ojca. ![]() ![]() ![]() ![]() Chwila relaksu... (a tutaj Swan... again w ciąży ![]() ![]() Urodziła się dziewczynka... (nie wiem co to te białe coś :/) Zabijcie mnie, ale nie pamiętam jej imienia. :/ Jak zacznę znowu nią grać, to sprawdzę. ![]() ![]() A Destiny stała się większym dzieckiem. Ona również usilnie próbowała pokonać ojca. ![]() - Nikt mnie nie pokona! - ryknął Valentine. XD ![]() A Swan znalazła sobie nową pasję. :3 ![]() Prawie cała rodzinka w komplecie. Brakuje tylko Setha. ![]() A cóż to za mina? ![]() ![]() Destiny miała cechę "geniusz", więc rozwijała umiejętnośc logiki. ![]() Mała... jakaśtam. Jej imię po prostu wypadło mi z głowy. :/ Znowu odbicie mamy, wygląda jak bliźniaczka Setha. ![]() Siostry bawią się razem. :3 ![]() Destiny również podjęła naukę w szkole z internatem. ![]() Mama z najmłodszą córką. ![]() ![]() ![]() CDN...
![]() |
#23 |
|
![]()
Wow, ale często dodajesz losy
![]() ![]() ![]() ![]() down: no dzisiaj wstawiałaś już kilka razy, ja wstawiam co kilka dni ;D Ostatnio edytowane przez easey : 25.07.2012 - 16:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
ale slodkie dzieciaczki, tobie tez sie mnoza jak kroliki hehe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
no tak eyvee powiedziała nic dodać nic ując
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
Obie rodziny cudowne, ale zakochałam się w Kitty i chcę jej więcej!
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
No zgadzam się z wszystkimi wyżej
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Reputacja: 22
|
![]()
Jejku, świetna rodzinka, piekni simowie, wspaniałe wnętrza..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|