![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() To nie ja torturuję simów - to oni torturują mnie. Czysta rozgrywka. INDEX Wkrótce. Miasto: Miłowo Akademia Klasyczna Dom: Studenci I ![]() Daria Pakuła Rak 6/3/6/5/5 Pragnienie zdobywania wiedzy/- Osiągnąć pozycję: Projektantka Gier Fizyka/Gracz ![]() Janka Tor Skorpion 6/5/8/3/3 "Pogoń" za bogactwem/- Osiągnąć pozycję: Pirat kosmiczny Literatura/Poszukiwacz Przygód ![]() Marcelina Lotnik Panna 9/2/6/3/5 Pragnienie stworzenia rodziny/- 3 dzieci kończy studia na uczelni Fizyka/Nauka ![]() Aleksander Bliźniak młodszy o 2 minuty brat bliźniak Adriana Waga 4/8/1/7/5 Pragnienie popularności/- Generał to ja Historia/Armia ![]() Adrian Bliźniak starszy brat bliźniak Aleksandra Waga 4/8/1/7/5 Pragnienie popularności/- Słynny kucharz to ja Filozofia/Gastronomia ![]() Eryk Sernik (wyśmienite nazwisko) Wodnik 2/3/8/5/3 Pragnienie stworzenia rodziny/- Superbohater to ja Psychologia/Stróż Prawa Studenci wynajmują nieduży dom przy ulicy Elektrycznej 30. ![]() Czujesz ten bas, synu? ![]() Eryk od razu polubił gitarę. Grał na niej non stop przez 5 godzin. ![]() ![]() ![]() Dobry Boże, kto to zostawił? ![]() Eryk i jego maniery. Udawajmy, że nic się nie stało. ![]() Chyba trzeba będzie wynająć sprzątaczkę. ![]() Janka: LODY. Daria: FFS, NIE. ![]() Marcelina i Adrian nie marnują czasu. ![]() ![]() Błagam. ![]() Wszyscy oprócz Darii poszli na wykłady. A Daria zamiast korzystać z "wolnej chaty" postanowiła poćwiczyć. ![]() Wszyscy pilnie się uczą. No dobra, PRAWIE wszyscy, oprócz Marceliny i Adriana, którzy są zajęci TYLKO SOBĄ. ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|