Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Która praca jest, według Ciebie, najlepiej wykonana?
Praca nr 1 4 7.02%
Praca nr 2 18 31.58%
Praca nr 3 7 12.28%
Praca nr 4 1 1.75%
Praca nr 5 10 17.54%
Praca nr 6 2 3.51%
Praca nr 7 1 1.75%
Praca nr 8 1 1.75%
Praca nr 9 1 1.75%
Praca nr 10 0 0%
Praca nr 11 3 5.26%
Praca nr 12 0 0%
Praca nr 13 1 1.75%
Praca nr 14 4 7.02%
Praca nr 15 4 7.02%
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.07.2014, 07:06   #21
LepkiePaluszki23

Reputacja: 41
Domyślnie Odp: Bitwa o Dom - wersja Simowa: ELIMINACJE - GŁOSOWANIE I OGŁOSZENIE WYNIKÓW

Dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali. Myślałem, że zostanę w tej grupie, w której jury będzie wybierać, a tu taka miła niespodzianka. Popłakałem się ze szczęścia. Jeszcze raz wszystkim dziękuję , a następnym razem postaram się jeszcze bardziej i dam z siebie wszystko, bo wiem, że teraz zawaliłem
LepkiePaluszki23 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.07.2014, 10:26   #22
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24
Domyślnie Odp: Bitwa o Dom - wersja Simowa: ELIMINACJE - GŁOSOWANIE I OGŁOSZENIE WYNIKÓW

Cytat:
Napisał LepkiePaluszki23 Zobacz post
Dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali. Myślałem, że zostanę w tej grupie, w której jury będzie wybierać, a tu taka miła niespodzianka. Popłakałem się ze szczęścia. Jeszcze raz wszystkim dziękuję , a następnym razem postaram się jeszcze bardziej i dam z siebie wszystko, bo wiem, że teraz zawaliłem
wiem, co masz na mysli. sam projekt robilem 40 minut przed koncem terminu, spowodowane brakiem czasu i zlosciwoscia gry (pomyslec, ze to 3 wersja), ale dziekuje za 4 glosy i przejscie dalej. oraz gratuluje pozostalym
stare 14.07.2014, 10:48   #23
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

Gratuluję wszystkim (tak, tym, którzy pożegnali się z konkursem również, bo nie do końca zgadzam się z głosami userów)!
Szczególnie zaś moje uznanie należy się FresHowi, bo idealnie trafił w mój gust swoją pracą (aczkolwiek nie radzę nadużywać ), oraz LepkimPaluszkom23 - nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć projekt, w którym dasz z siebie wszystko! Zresztą, powiem Ci szczerze - postaw na jasne kolory i oświetlenie w grze, a będzie dobrze

Co do tych kilku "niewiadomych" - ja już podjęłam decyzję i trzymam kciuki za te dwie prace, które wg mnie powinny przejść dalej

Powodzenia w dalszych etapach
Liv jest offline  
stare 14.07.2014, 13:40   #24
forbidden

Reputacja: 10

Dzięki za wszystkie głosy (a było ich aż 7). Fajne uczucie jak komuś podoba się to, co zaprojektowałem
stare 14.07.2014, 16:02   #25
Shiver

Reputacja: 21

Kiedy możemy (orientacyjnie) spodziewać się decyzji jury i kolejnego zadania? :3
stare 14.07.2014, 18:30   #26
Pink Panther

Reputacja: 25

Jurorki wybrały już jedną pracę, której autor przejdzie dalej, debatują nad drugą. Gdy tylko zdecydują, ogłoszę nowe zadanie Teoretycznie mają 5 dni na podjęcie decyzji, ale pewnie zrobią to wcześniej
Pink Panther jest offline  
stare 15.07.2014, 18:46   #27
marandile

Reputacja: 14

Wow! Bardzo się cieszę, że mój gabinet przypadł aż 18 osobom do gustu! Bardzo dziękuję za wszystkie głosy

Różowy, czy nie mógłbyś jakoś wpłynąć na sędziny by podjęły ostateczną decyzję? Ja chce juz 1 etap :C
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo

Ostatnio edytowane przez marandile : 15.07.2014 - 18:48
marandile jest offline  
stare 15.07.2014, 20:54   #28
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

Pinki robi co może, naprawdę Niestety nie wszystkie mamy tyle samo wolnego czasu. Myślę jednak, że ta chwila niepewności wyjdzie wszystkim na dobre
Liv jest offline  
stare 15.07.2014, 23:14   #29
FresH

Reputacja: 10

Również dziękuję wszystkim za głosy. Cieszę się, że znalazło się 10 osób, którym praca spodobała się na tyle, aby na nią zagłosować.
FresH jest offline  
stare 16.07.2014, 14:26   #30
Pink Panther

Reputacja: 25

Ja znam już wyniki...

Jurorki również...

Ale potrzymam Was troszkę w niepewności, bo uwielbiam to robić

Najpierw - co jury sądzi o 4 pracach, które oceniały.

Praca nr 4

Pomieszczenie jest jakieś takie... jednolite. Kolorowe zasłonki, krzesło, nawet lampka.
Kolejny raz widzę połączenie gabinetu z salonem. Po co? Na salon przyjdzie czas, nie ma sensu na siłę go tam robić. To ma być gabinet. W BLOKU. Jak wiadomo, mieszkania rzadko kiedy są tak duże. Ja bym chętnie zobaczyła pracę na małej powierzchni, lecz trudno było znaleźć taką wśród prac. Wracając - Pomieszczenie jest nudne i bezpłciowe. Zadam jeszcze jedno pytanie: po co perfumy na podłodze?
Dwie różniące się półki na książki w towarzystwie trzech szaf z innego stylu.
+ fioletowo jak KMnO4!
- kompozycyjna entropia,
- zbyt nowocześnie i nieprzytulnie,
- przypomina biuro, a nie gabinet w domu,
- to kolorowe "coś" na ścianie na zdj. nr 2 u chemika NIE PRZEJDZIE.

Była to praca Mika.

Praca nr 7

Nie wiem, czy jestem w stanie napisać cokolwiek sensownego. Zupełny miszmasz, jedna wielka kolorowa breja. Okropny wybór tapety, fotele klasyczne,nowoczesne DWA biurka (po co?), drewniane (?) płytki łazienkowe i malusie drzwi. Niestety, jak dla mnie najsłabsze pomieszczenie.
TAPETA - ała. bolą oczy. I na takim wzorze ciężko odnaleźć obrazy na ścianach.
- okropna tapeta i podłoga,
- rośliny poustawiane byle jak,
- nic do siebie nie pasuje.

Autorką była Suzzy.

Praca nr 8

Pomieszczenie całkiem dobre. Średnio podoba mi się ten kamień za kominkiem. Nie wygląda nawet jak kamień, lecz tapeta, ale to już nieważne. Kartkowy dywan, okno niepasujące do eleganckiej reszty. Tylko tyle wad, chyba. Średnio podoba mi się krzesło przy biurku. Myślę, że pomieszczenie mogłoby być mniejsze, ale nie jest złe. Niekoniecznie podoba mi się okno, które bardziej nadawałoby się do siłowni. Ale cała reszta całkiem dobra.
+ ładna kolorystyka,
+ funkcjonalność - wszystko jest "pod ręką",
- wyżej wymienione małe wady w wystroju,
- meble niedopasowane kolorystycznie,
- pomieszczenie zdecydowanie zbyt nowoczesne,
- dziwne okno.

Pracę ósmą wykonał Genesis.

Praca nr 9

SALON Z GABINETEM. ZNOWU. Tak naprawdę nie wiem, co mam ocenić. Sam gabinet, salon, a może oba razem? Troszkę za dużo kwiatów. Jednak jako jedne z niewielu wydaje mi się takie... mieszkaniowe. Małe, ale przestronne. Gdyby nie ten salon, to by bardziej mi się podobało. Radzę autorowi następnym razem zwrócić uwagę na treść zadania.
Nie dla krzesła i chyba kiepskie dodatki, a przynajmniej na tych zdjęciach nie prezentują się najlepiej.
+ przytulnie,
+ na zdj. nr 2 całkiem fajnie się prezentuje ten kącik,
- nieczytanie regulaminu,
- dodatki niskiej jakości,
- meble niedopasowane kolorystycznie,
- wnętrze zbyt nowoczesne,
- widok za drzwiami,
- kompozycyjny chaos.

Była to praca Kędziorka.

Praca nr 13

Patrząc na pozostałe prace, jestem trochę zdziwiona, że właśnie ta jest w dogrywce. Może nie zachwyca tak szczególnie jak niektóre z zakwalifikowanych, ale nie jest taka zła!
Nie podoba mi się nieregulaminowy widok za oknem. Jak ci ludzie czytają zasady?
Bardzo podoba mi się pierwsze zdjęcie. Pomieszczenie wydaje się czyste i zadbane. Takie z umiarem. Drugiej fotografii nie rozumiem. A w zasadzie tego, dlaczego autor postanowił zrobić taką... domową altankę? W gabinecie? Nie do końca mi to przypadło do gustu. Na ostatnim zdjęciu wyraźnie widać, że autorowi zabrakło pomysłu na wykończenie kąta pokoju.
Mi się podoba. Gabinet dla emerytowanej chemiczki
+ zgrabne połączenie maxisa i cc,
+ wnętrze bardzo schludne, przytulne i niezagracone - idealne dla starszej pani,
+ w odróżnieniu od pozostałych remisowych prac projekt pomieszczenia jest przemyślany i naprawdę dobrze wykonany,
+ funkcjonalność,
- nie do końca przemyślane,
- "drzewko" w doniczce

Praca ta została wykonana przez Daisy.

Werdykt jury

Do I etapu konkursu przechodzą prace:

Spoiler: pokaż
numer 13

oraz

Spoiler: pokaż
numer 8

Serdecznie gratuluję i życzę wszystkim zakwalifikowanym powodzenia w I etapie Bitwy o Dom!
Pink Panther jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania