Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.03.2005, 16:29   #291
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

A ja mam poważny problem...
JAK WYSŁAĆ SIMA NA WYKŁADY!? Pisze, ze w ciagu godziny od rozpoczęcia, trzeba kliknać na sima i wybrać tą opcję, a ze jak mój sim ma dobry chumor, to sam pójdzie...u mnie tak nie jest!!!! Nie mam żadnej opcji...a też mój sim miał maksymalną aspirację i sam nie poszedł...pomóżcie miiiii!!!!
ps:to dla czepialskich:ja nie mam pirata! dzisiaj na wielkanoc oryginał dostałam
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.03.2005, 16:39   #292
cornishonka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Suzka
A ja mam poważny problem...
JAK WYSŁAĆ SIMA NA WYKŁADY!? Pisze, ze w ciagu godziny od rozpoczęcia, trzeba kliknać na sima i wybrać tą opcję, a ze jak mój sim ma dobry chumor, to sam pójdzie...u mnie tak nie jest!!!! Nie mam żadnej opcji...a też mój sim miał maksymalną aspirację i sam nie poszedł...pomóżcie miiiii!!!!
ps:to dla czepialskich:ja nie mam pirata! dzisiaj na wielkanoc oryginał dostałam
masz jakies hacki i objekty? taki problem byl, trzeba bylo je wywalic, skiny i fryzury zostawic.
nie masz napewno opcji na simie 'wyklady - idz na wyklady'?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2005, 16:53   #293
Nindë
Guest

Domyślnie

No cóż też mam pytanko... :

Gdy tworzyłam nową uczelnie w akademikach pojawiły sie także tajne stowarzyszenia....Jak tam się dostać...?? Czy w nim się mieszka ??

Prosze o odpowiedź..

Ps.Z góry sorki jak już ktoś sie oto pytał...Nie chciało mi się wertować tematu...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2005, 16:55   #294
*apple*
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nindë
No cóż też mam pytanko... :

Gdy tworzyłam nową uczelnie w akademikach pojawiły sie także tajne stowarzyszenia....Jak tam się dostać...?? Czy w nim się mieszka ??

Prosze o odpowiedź..

Ps.Z góry sorki jak już ktoś sie oto pytał...Nie chciało mi się wertować tematu...
Tajne stowarzyszenia? no to musisz zdobyć przyjaciół w takich szatach!! Przynajmniej mi tak powiedziano!!

a ja mam pytanie bo partrze a tu jakiś sim idzie i grzebie w śmietniku i coś z tamtąd zżera!! on je ze śmietnika??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2005, 17:01   #295
Nindë
Guest

Domyślnie

W takich szatach ?? Hę ?? Nie za bardzo kapuje..

U mnie tylko latają chilridelki...a w jakiś szatch jeszcze nikogo nie spotkałam....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2005, 17:59   #296
Ametyzd
Guest

Domyślnie

Nie w szatach, tylko togach... Rany...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2005, 18:00   #297
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

To co, wie ktoś co z tymi oknami??? Błagam pomóżcie bo to strasznie przeszkadza!!!! ;( ;(
stare 27.03.2005, 18:52   #298
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nindë
W takich szatach ?? Hę ?? Nie za bardzo kapuje..
w tajnym stowarzyszeniu ludzie nie noszą żadnych tóg, szat czy innych. mają ciemne spodnie i marynarki, a na klapie od których jest znaczek z lamą!

w bractwach członkowie przybiegają w togach!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2005, 19:10   #299
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał cornishonka
masz jakies hacki i objekty? taki problem byl, trzeba bylo je wywalic, skiny i fryzury zostawic.
nie masz napewno opcji na simie 'wyklady - idz na wyklady'?
Hm...chwila:ja mam zhackowane obiekty (czyli obrazy dające "energię") i kilka obiektów typu "buyable"...czyli ze muszę to wszystko wywalać!? ;( Oł noł...a chwila,może ja jednak jeszcze raz sprawdzę, czy nie mam tej opcji a jeśli nie mam, to rozumiem, muszę te wszystkie obiekty odinstalować, tak?...a jesli potem je znów zainstaluję, to bedzie wszystko dobrze?????Jestem w czarnej rozpaczy...te "buyable" i ptacha (no tak zapomniałam o nim) to jeszcze, ale nie te obrazy!!!!I...no tak przecież ja coś jeszcze mam...takiego hacka...muszę go usunąć...usunę go i powiem wam, czy wszystko już dobrze ;( ... :1smutny: dzień sądu nadszedł... ;( ;( ;( ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2005, 20:16   #300
cornishonka
Guest

Domyślnie

moze zostaw te obrazy, ale reszte hackow sprobuj usunac..
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania