![]() |
#291 |
Reputacja: 14
|
![]()
Pociesza mnie fakt, że nie byłem pomysłodawcą tego podłego planu
![]() Świetnie Ci to wyszło. Zwłaszcza fotki ![]() Nie wiem, co jeszcze mam napisać... Wstawiaj szybko drugą część, bo będzie SPARTA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#292 | |||
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
I naprawdę Ci się udało
![]() ![]() Ale nadal jak patrzę na Juriego w tym fryzie, to mi nie pasuje. Zwłaszcza od przodu. Czemu jednak nie dałaś tej fryzury, która miała być? Chyba 11 ![]() Cytat:
![]() Obiecałaś mi fotkę Vorgusia bez maski ![]() Wręcz przeciwnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Długi odcinek, to i odpowiedni komentarz ![]() Przypomniało mi się, że miałam Cię jeszcze obsztorcować za zniszczenie pięknej wizji z ciachami (po oberwaniu piłką) przez wsadzenie tam Dantego! ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 23.09.2011 - 07:57 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rudzia, fotki są bossskie
![]() Pomysł na fabułę też super. Biedna Libby, jak ona znosi tych dewastantów? ![]() Liczyłam na zdjęcie Vorga z przodu, ale się nie doczekałam ![]() Iana od razu poznałam ![]() ![]() Jedna uwaga dla Libby: W szpilkach na plażę? No co Ty? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |||||
|
![]()
to jedyne pocieszenie, uwierz
![]() Cytat:
![]() ale mam wene, więc może dzisiaj chociaż zacznę pisać ![]() tym bardziej się cieszę ^^ Cytat:
![]() nie mogę tu pokazać Vorga bez maski ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no w końcu o nim też myślałaś, w ciągu ostatnich kilku dni, a dokładnie jakie nowe tortury na nim wypróbować xD dziękuję! starałam się jak mogłam ![]() jeszcze raz dziękuję ![]() ![]() buuu, nie moge tutaj pokazać jego buźki (bynajmniej nie w pierwszej kolejności ![]() ![]() nie, nie, nie, to nie tak, on ma tylko jego imię ![]() ![]() hahah ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Wczoraj jak czytałam odcinek, to dzwonek miusiał nie być zalinkowany, bo niemożliwe, żebym go przeoczyła
![]() ![]()
![]() |
#296 |
|
![]()
Jak przeczytałam początek to oplułam monitor bo właśnie piłam herbatę
![]() Nie mogę zrozumieć skąd bierzesz te wszystkie pomysły... Normalnie chyba najlepsze FS, które stworzyłaś ![]() Foty mnie rozwaliły. Szczególnie ta ze Spartą na początku ![]() Ciekawa jestem jakiż to plan wymyślili...ale już mi szkoda Libby, bo wiem, że "do końca życia będzie się to za nią ciągnąć we wspomnieniach" O_o No co by tu jeszcze napisać...jak czytałam to miałam mnóstwo pomysłów na komentarz...ale skleroza mnie dopadła ![]() No więc czekam na ciąg dalszy <już się boję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
|
![]()
Ruda, możesz czuć sie zaszczycona. Weszłam na forum tylko po to, aby przeczytać i skomentować xD
Boskie! Szkoda, że tak mało mojego Leizarka, ale ogólnie super ![]() Zdjęcia wymiatają! |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
|
![]()
Rudziu, pierwsza część (?) powaliła mnie z krzesła.Wiesz, że z podłogi też się fajnie czyta ? xDD Jestem fanką gwożdziarki i Ian'a *o*
On jest przecudoownyyy....O sory się rozmarzyłam. Ale jestem zarąbiście stuknięta skoro się bujam w simie. ![]() Powaliły mnie zdjęcia. A najbardziej te z dopiskiem w żóltym kolorze. Złowieszcza mina ♥ Chciałabym się tu pojawić, było by ciekawie :> Ale wstawiaj częściej te odcinki, chcę czytać Fs z podłogi ! ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Rosari : 23.09.2011 - 16:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | ||||||||
|
![]() Cytat:
![]() i ciesze się, że dzwonek się podoba xD Cytat:
haha herbata na monitorze? ![]() ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() ale Libby na pewno zapamięta to zdarzenie na długo xD haha nie ma czego się bać, obiecuję, że będzie z czego się pośmiać ![]() Cytat:
Cytat:
dzięki za komenta kochana! ^^ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() więc musisz się wpisac na listę w fanklubie, jeśli chcesz ^^ teraz kolej na Vorgusia, którego tak bardzo pragnęłaś ![]() ![]() dzięki za komentarze! liczę na więcej, bo widziałam dzisiaj ile ludzi czytało! :> przede mną się nie ukryjecie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
|
![]()
świetne to ; DD .
nic więcej nie napiszę bo mnie zamurowało ; DD . w pozytywnym tego słowa znaczeniu >D . fotki są świetne i wgl. skąd ty bierzesz te historyjki ? ; )) . czekam na więcej ciasteczek i stanowczo domagam się w następnym odcinku baaardzo dużo GWOŹDZIARKI !!! >D . czekam na następny odcinek ; )) .
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|