Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.09.2013, 00:52   #1
Danuta720

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pakiety Store

Fajne, niedawno zbudowałam odpowiednią parcelę.
Danuta720 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.09.2013, 12:31   #2
anie_1981

Ja chcę jeszcze świnki, owieczki i kózki! Byłoby naprawdę miodzio. A zupełnie szczerze, to na 100% kupię krowy, a potem zdam relację edytując tego posta.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2013, 19:41   #3
Ilona
Guest

Zestaw „Fajna Farma”

Czy kurczaki i konie na farmie Twojego Sima czują się samotne? Zestaw „Fajna Farma” z zagrodą „Twój Udój” rozwiąże ten problem! Oprócz krów (TAK, KRÓW!) otrzymasz zupełnie nowy komplet inspirowanych stylem pionierów strojów i artykułów wykończeniowych, które pomogą Ci stworzyć doskonałą farmę! Twoi Simowie są o krok bliżej do zapewnienia sobie pełnej samowystarczalności...

Zagroda dla krów
Zagroda „Twój Udój” umożliwia Ci dojenie krów aż do znudzenia. To jednak nie są zwykłe krowy – mogą dawać mleko o kilku smakach, a jeśli Ci się poszczęści, nawet koktajle mleczne! Uważaj – te krowy są bystre i lubią rywalizację. Nie mają litości, gdy zaciekle grają w krówkę i krzyżyk oraz nie lubią być przewracane!

Łap za stołek i wiadro, by napełnić je najświeższym mlekiem w mieście! Wydój tę niezwykle wyjątkową krowę, która daje mleko różnych rodzajów, a nawet smaczny koktajl mleczny, gdy zwykłe mleko to za mało.
Nakarm krowę jej ulubioną czekoladą, aby dojenie stało się jeszcze zabawniejsze albo korzystaj ze zdrowotnych właściwości warzyw!
Jako mistrzowie strategii genialni Simowie o rozwiniętej logice i przy odrobinie szczęścia nie będą mieli problemu z przechytrzeniem ponadprzeciętnie sprytnej krowy w grze w krówkę i krzyżyk. Rozkojarzeni Simowie przeżyją wstyd przegrywając z krową!
Wysil się i postaraj przewrócić krowę, by wstrząsnąć jej mleko! Krowy są urodzonymi wojownikami wagi ciężkiej i po nieudanym przewróceniu krowy możesz skończyć w błocie. Wtedy zamiast dostać wstrząśnięte, nie spienione mleko, obejdziesz się smakiem.

wiecej tutaj http://store.thesims3.com/setsProduc...tegoryId=11488
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2013, 20:57   #4
Gio

Reputacja: 15

Wiadomo, czy to mleko można sprzedawać?
stare 05.09.2013, 21:03   #5
Ilona
Guest

Interakcja(e):

Wydój krowę
Weź mleko
Weź mleko sojowe
Weź mleko czekoladowe
Weź koktajl mleczny
Weź koktajl czekoladowy
Nakarm
Nakarm czekoladą
Nakarm warzywami
Przewróć krowę
Graj w krówkę i krzyżyk
Wypij
Przetwórz mleko w ser
Lokacja:

Sortuj według pomieszczeń->Poza domem ->Zajęcia poza domem
Sortuj według funkcji->Dekoracje->Rzeźby

Nowe animacje: Tak

o sprzedaży nic nie ma
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2013, 22:14   #6
anie_1981

Jak obiecałam, oto moja recenzja... Ogólnie sam pomysł krowy wydawał mi się nieco... dziwny?... kontrowersyjny...? Nie wiem dlaczego, po prostu nigdy w Simsach nie było tego typu zwierzaków. Kury OK, były śmieszne, ale krowa...? Ostatecznie jednak ciekawość zwyciężyła Uważam, że to naprawdę świetny obiekt Store. Nie mam z tym zestawem żadnych problemów technicznych, krowa jest całkiem ładnie wykonana, większość czasu spędza poza "obórką". Wyjdzie, trochę postoi, popasie się i wraca do środka i tak w kółko. Można ją karmić warzywami lub... czekoladą. Daje mleko lub cocktaile mleczne, z dwóch butelek mleka można zrobić ser, ale jeszcze go nie robiłam.

Screeny:

stare 07.09.2013, 09:33   #7
Searle

Dużo osób marzyło o dodatku Farma i teraz dostają go ratami
Moim zdaniem fajny pomysł. Nie wiem, cz będę mieć ten zestaw w grze, bo na razie nie mam dla niego zastosowania, ale kto wie, może kiedyś
stare 09.09.2013, 02:12   #8
KarolinaJ

Reputacja: 11

Mój Sim przerobił mleko na ser... zastanawiam się tylko czy z czasem polepszy się jego jakość...

Poniżej Mućka wcinająca warzywka

Krówka nie dała się przewrócić
KarolinaJ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.09.2013, 11:49   #9
anie_1981

Moja Simka produkuje ser o różnej jakości, ale zazwyczaj jest to jakość normalna lub świetna. Okropna też się zdarza, ale rzadko.
stare 13.09.2013, 11:17   #10
Ilona
Guest

Dostępne:
27-09-2013
Zabłyśnij wśród mrocznego splendoru Północnej Groty

Zwiedź krainę, w której nie musisz udawać nikogo innego. Pod przyćmionym słońcem Północnej Groty to jego mieszkańcy jaśnieją najmocniej. Ekscentryczni mieszczanie zajęli stuletnie wiktoriańskie miasteczko i uczynili je swoim domem. Jakie życie czeka Cię w mieście, gdzie wszystko obraca się wokół kreatywności oraz indywidualizmu?

Czy staniesz się właścicielem galerii sztuki, wprowadzając do miasta kulturę? A może poprowadzisz butik z meblami retro, aby dodać klasy domom Simów? Albo salon samochodowy dla Simów, którzy lubią żyć szybko? Możliwości biznesowe są nieograniczone!

"Kolekcja „Łebski Sprzedawca”
Biznes
Kolekcja „Łebski Sprzedawca” daje Ci wszystko, czego potrzebujesz, by otworzyć własne przedsiębiorstwo! Po prostu umieść obiekty na załączonych dywanach, postumentach, półkach naściennych lub miejscach parkingowych i zacznij sprzedawać swój towar! Ustal marżę, prowadź wyprzedaże, zatrudniaj i zwalniaj ekspedientów oraz miej oko na codzienne i długoterminowe statystyki sprzedaży! Możesz nawet ustalić godziny pracy swojego sklepu i nadać mu nazwę! A teraz przestań to czytać i ruszaj obudzić w sobie ducha przedsiębiorcy!

Stwórz firmę swoich marzeń za pomocą kolekcji „Łebski Sprzedawca”, umieszczając dywany, postument, półkę naścienną lub miejsce parkingowe. Zaprojektuj idealny wystrój sklepu, o jakim marzysz.

Umieść kasę sklepową, by zatrudnić kasjera albo niech Twój Sim zajmie się kasą pod jego nieobecność.

Ustalaj rabaty, które napędzą sprzedaż i sprawdzaj ocenę sprzedaży, przeglądając swoje codzienne i całkowite zyski.

Umieść drzwi sklepowe, by nadać swojemu sklepowi własną nazwę i ustalić godziny pracy.

zdjecia okolicy

wiecej tutaj http://pl.store.thesims3.com/midnigh...tent=TS3+Store
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania