![]() |
#302 |
Guest
|
![]()
Nie wiedziałam gdzie się zapytać, więc pytam tu.
1. Jak zrobić, by można było ustawiać meble "na ukos", tzn. żeby mogły np. przylegać do ściany ustawionej skośnie (jeden koniec przykładowo przy prawym dolnym rogu kwadracika, a drugi lewy górny). No bo ten kod mi nie działa :[ Jakby ta informacja miała znaczenie, mam Podróże i Zwierzaki. 2. Skąd pobrać InTeenImenatora? Szukałam w 'gdzie to znaleźć', ale strony były nieaktualne. Proszę o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. Wpisz kod "boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true" i już
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. Wpisz kod podany przez Woltuwę. Jeśli Ci nie działa, wpisz najpierw kod boolprop testingcheatsenabled true, a dopiero potem wyżej wymieniony. Obiekty obracasz klawiszem < i >.
![]() 2. http://www.simbology.com/mods/index....ate&order=desc <- proszę, Inteenimater. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]()
Przeczytałam gdzieś, że aby postawić meble na ukos trzeba mieć dodatek na studiach. Czy to prawda?
Pozdrowionka Kaska117 |
![]() |
![]() |
#306 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
nie prawda! trzeba wpisać kod boolprop allow45DegreeAngleOfRotation True żeby wyłączyć false zamiast true
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Reputacja: 11
|
![]()
god damn it...
zanim cos napiszecie zweryfikujcie swoje informacje. tak, trzeba mieć dodatek na studiach, lub późniejszy. bez nich kod nie zadziała.
![]() |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]()
TS2 Zwierzaki mam od wczoraj i w związku z grą mam kilka pytań:
1. Czy (tak jak było w przypadku 1) zwierzęta mogą brać udział w różnego rodzaju wystawach i zdobywać nagrody? 2. Jakie można mieć zwierzęta? 3. Czy koty/psy mogą uciec z naszego domu? W jakich okolicznościach i jak je odnaleźć? 4. Czy (mając dodatek "Podróże") będę mogła zabrać kota/psa na wakacje? Z góry dziękuję za odpowiedzi! |
![]() |
![]() |
#309 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
1. Nie zdobywają nagród, nie wystawia się ich w wystawach (chociaż na 100% przyznaję nie jestem pewna, bo to akurat najmniej przeze mnie lubiany dodatek do gry)
2. Koty, psy, świnki morskie, papugi. 3. Mogą uciec, może je zabrać opieka społeczna. Jak mają obrożę to inny sim je zwróci, albo trafią do schroniska, gdzie będzie można je ponownie adpotować. 4. Nie, zwierzaki zostaja w domu z opiekunką do dzieci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Guest
|
![]()
Dziękuję bardzo
![]() A jeszcze pytanko z innej beczki. Mam Simkę, która zarywała żonatego Sima i po pewnym czasie się do niej wprowadził. Ale nie mam opcji "Oświadcz się". Pokłócił się ze swoją byłą, ale wciąż są małżeństwem. Co zrobić, by pojawiła mi się opcja i żeby tamci nie byli małżeństwem? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|