![]() |
#302 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#303 | ||
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Poza tym: Cytat:
Mogłabym dodać coś jeszcze, ale nvm. Ostatnio edytowane przez beliel : 13.01.2008 - 14:01 |
||
![]() |
![]() |
#304 |
Reputacja: 18
|
![]()
Hmm... W pewnym sensie cię rozumiem (gdyby ktoś zarejestrował się pod Camerandiosem...), ale jak już tu zostało wcześniej wspomnianie - "Naomi" jest dość popularne i uwierz mi, znałem przed tobą przynajmniej takie dwie
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Reputacja: 11
|
![]()
Naomi skoro zmieniłaś nick (z popularnego) to chyba normalne że ktoś zarejestrował się na tym starym - i ma do tego pełne prawo. dwóch Naomi na pewno nie będzie ponieważ obecne nie masz już możliwości powrotu do starego nicka - został już zajęty przez kogoś innego.
co proponujesz zmienić w regulaminie? dodać punt o tym że nie wolno rejestrować się na starych nickach innych userów? a jeżeli ktoś zarejestrował by się jako RocketQueen, to niech sobie działa z Bogiem, to też popularny nick zwłaszcza wśród miłośniczek gnr.
![]() |
#306 | |
Guest
|
![]() Cytat:
^^Z tego co pamiętam chyba Tonks miała taki nick^^ U mnie nawet jest taka dziewczyna w szkole, która ma na imię Naomi, więc gdyby założyła by konto pod takim nickiem to co? EDIT: Naomi nie rozprowadzaj tego. Ostatnio edytowane przez Rëñáës : 16.01.2008 - 19:04 |
|
![]() |
#307 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#308 | ||
Reputacja: 12
|
![]()
A ja mam pytanie ;d Czy jak to co roku bywa, zorganizujecie awardsy? ;d
Edit: Jeśli to możliwe to jestem również za włączeniem możliwości raportowania postów, bo np. dziś przeglądając dział dotyczący muzyki, przez przypadek natrafiłam na dwa powtarzające się tematy. Uważam, iż wysłanie raportu jest o wiele szybsze i praktyczniejsze, zamiast pisania do jakiegoś moda z prośbą o kasowanie, itp. Jednakże jeśli moja propozycja jest nie do spełnienia to imho uważam, że ten punkt w regulaminie: Cytat:
Edit2: A co do regulaminu... Cytat:
DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ : ) Ostatnio edytowane przez beliel : 14.01.2008 - 11:29 |
||
![]() |
![]() |
#309 |
Guest
|
![]()
No właśnie, ja się dołączam do pyt. Strawberry_condom, ale chciałabym spytać o konkursy: Pokaż mi swoje wnętrze, Make Them Up... - co z nimi?
Pozdrawiam. |
![]() |
#310 |
Guest
|
![]()
i graficznymi ._. i nie zgadzam sie z kims kto tam komentowal to.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|