![]() |
#301 |
Reputacja: 10
|
![]()
Któraśtam! ;p
Dobra, Wanna, tym odcinkiem sprawiłaś że conajmniej jedna osoba więcej chodzi szczęśliwa po tym świecie. Jo. xD Odcinek pouczający i wogóle. Pomysł ciekawy, mogłaś ociupinkę rozwinąć, ale poza tym cud, miód, orzeszki i schabowy. Mam takie dziwne wrażenie, że ostatnie zdanie do Ciebie pasuje - tylko że zamiast "urodzę to dziecko i dajcie wy mi święty spokój" powinno być: "dodałam ten odcinek i dajcie wy mi wszyscy święty spokój" XD I jedyne, co mię się nie podoba to to, że nie było wątka fontanny =C 10/10 oczywiście edit: cały czas mam wrażenie, że pod wpływem komentarzów Liv i innych czytelników wolących-prawdziwe-fotostory zmieniłaś konwencję i wszystko co się miało dziać. Stanowczo za mało wątku fontanny. Głupio wypadło też z tym dziwnym snem. No już dobra - chcesz mieć poważanie u wszystkich czytelników. Ale w ten sposób właśnie możesz ich najwięcej stracić! Ostatnio edytowane przez Nesta : 06.10.2008 - 16:33 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
|
![]()
No ładne, ładne. Ale czegoś mi brakuje. Nie wiem czego.
Daję 9/10 za ten odcinek, a za całą serie 9.5/10 Podrawiam, Di
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Guest
|
![]()
Zakończenie , no cóż dziwne.
Fotostory w miare ładne. Troche taka telenowela , no ale cóż. Tytułtego FS to `Fontanna życzeń` , a o fontannie były 2(?) odcinki. mogłaś jakoś nawiązać do tytułu. |
![]() |
![]() |
#304 | |||
Guest
|
![]()
Nareszcie! Gdy zobaczyłam, że już jest od razu kliknęłam na ostatnią stronę.
Odcinek ładny, ale czuję jakiś niedosyt. Taki niby nie happy end, ale jakoś tak zwykle. Trochę krótki. Dopatrzyłam kilku literówkek: Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i o chyba tyle. Ocena za ostatni odcinek: 8/10 Ale ogółem mówiąc, fotostory było wspaniałe. Czytałam każdy odcinek od początku do końca. Już nie potrafię doczekać się Twojego kolejnego ![]() Ocena za fotostory: 10/10 |
|||
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]()
A ja czuję niedosyt... i to wielki.
Dziwnie się skończyło... =( Vanillo, stać cię na więcej... Akcja strasznieszybka Bez oceny, bo byłaby niska. |
![]() |
![]() |
#306 |
Guest
|
![]()
też czuję lekki niedosyt i jakoś zapomniałam czemu to fs nazywa się fontanna życzeń, ale uwielbiam to fs
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Co prawda przeczytałem tylko ostatni odcinek i wydaję mi się ciekawe. Dziwne to zakończenie. Nie mogłaś napisać że Kamil (czy jak mu tam) wpadł pod samochód prowadzony przez Karolinę (chodzi mi o główną bochaterke)? Dzieki temu mogla bys to pociagnac przez jeszcze 2 odcinki i przyszedl by ci do glowy ciekawy pomysl. mam nadzieje ze sie na mnie nie obrazilas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
|
![]() Cytat:
Wiem już czego mi tu brakuje! Fonatanny Życzeń. No, bo w końcu taki jest tytuł, a fontanna w całym fs wystąpiła może z 3/4 razy. No i teraz tytuł niezbyt pasuje do całości. Ale to tylko moje zdanie ![]() Pozdrawiam, Di
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
|
![]()
Takie dziwne zakończenie, jakby niedokończone.
Tak i oczywiście tak jak napisało kilka osób przede mną, tytuł nie ma wiele wspólnego z całym fotostory. Lecz mimo to cieszę sie, że zrobiłaś je jako opowiesć życiową, ponieważ to jest przaktycznie druga seria poprzedniefo fotostory i byłoby to dziwne gdybys nagle zmieniła jego gatunek. Ocena za ten odcinek: 9,5/10 Ocena za całe fotostory: 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Guest
|
![]()
Czytałam cały czas.
Bardzo fajne opowiadanie.Koniec trochę mnie zaskoczył,ale tym samym zapowiada dalsze losy bohaterki ;-). Pozdrawiam ! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|