|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
@up ja też tak mam . Myślałam , że to przez to że mam 2 Gb Ramu. Mi przy wlaczaniu Caw-u zużycie Ram się zwiększa do 100% i komunikat z pamięcią wyskakuje.
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 29.08.2012 - 20:40 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak wyrzuciłam wszystkie Store i CC z katalogu Simsów, to się CAW łaskawie włączył, ale dopiero po dodaniu go do DEP. Ale i tak się go już pozbyłam. Chciałam poprawić trasowanie w Lucky Palms, ale to okolica ze Store, czyli ma zabezpieczenia antypirackie. Cała idea poprawiania już gotowych miast polega na zaimportowaniu danych miasta oryginalnego do tego tworzonego w CAW. No i tutaj pojawiły mi się schody, s3pe nie chce otworzyć pliku Lucky Palms, bo to Store...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Gdzieś w necie jest program do odblokowania rzeczy że Store i.może się łaskawie zaladuje Lp. Później zobaczę jak działa sposób z Dep (chyba że działa ten sposób z win 7)
![]() |
#4 |
|
![]()
DEP działa i na XP i na 7. A ja wiem, że dodatek Store można scrackować, ale jakoś tak nie chcę tego robić...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Dlaczego? Przecież nie zamierzasz czerpać korzyści ze zmian, które wprowadzisz. Po prostu chcesz na własny użytek naprawić coś, co twórcy skopali, w otoczeniu, za które sporo zapłaciłaś, więc masz prawo używać go bez irytujących błędów. Ja bym nie miała wyrzutów sumienia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
A na Viście Dep nie działa?
![]() |
#7 |
|
![]()
Jak myślicie, jest już wznowiona pod Pory Roku wersja tego programu? Nie chce mi się ściągać tylko po to by się zainstalował i stwierdził, że nie jest aktualny... Naprawdę mogliby dodawać jakiś numer wersji do nazwy pliku czy coś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Odnośnie 'Narzędzia...' mam takie pytanie:
czy jest możliwość ustawienia sobie miasta zewnętrznego jako domowego? Chodzi mi o zrobienie np. Shang Shimla jako miasto, gdzie można normalnie mieszkać, oczywiście po wprowadzeniu niezbędnych zmian (czyli dodanie miejsc pracy itd.). Można to jakoś bezpośrednio zrobić, w sensie, że skopiować plik miasta, wrzucić w 'downloads', albo inny folder, by zadziałało, czy pozostanie 'Narzędzie...'? A jeśli z 'Narzędziem...' trzeba się męczyć to jak wgrać miasto EA? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Czy puste Sunset Valley jest wgrane w ten program?
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
tak, jest tam puste SV
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |