|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, czy były zdjęcia ras kotów na konsole, bo jakoś ostatnio nie miałam czasu przejrzeć ostatnich stron, ale jak coś to podaje link:
http://www.simexchange.de/news/detai...f-der-konsole/ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
przynajmniej, ja ich nie widziałem, też te rasy nie są złe, tylko trochę mało
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No nie wiem, jest ich sporo, w końcu kocich ras jest jakoś ok. 40, a oni dali ich aż 30. Mam nadzieję, że na PC też ich tyle dadzą : >
A w tych zdjęciach najbardziej mnie denerwuje, że mają głowy do góry i nie można się dokładnie im przyjrzeć.. Ostatnio edytowane przez mrakad133 : 03.09.2011 - 10:30 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten długowłosy chihuahua jeśli to on, jest... co najmniej zły. Krótkowłosy trochę lepszy,ale nadal nie do końca mi się podoba...
Ejak - różnicami pomiędzy tą okładką, którą podałem ja a tą którą Ty, są tylko minimalne szczegóły. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Karel13 Ale jaką różnicę sprawiają.
mrakad133 Link był sam dawałem ![]() Rak kotów jest o wiele więcej. "dziś znanych jest około sto ras kotów"
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o obroże, to już wcześniej było coś o tym, że będą przy szyi, a nie na sierści ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
Ja rzadko gram w Bridgetpoint (nie wiem czy dobrze napisałem) więc nie będzie mi to tak doskwierało, ale powinno się wybierać możliwość ilości zwierzaków.
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja myślę, że te zwierzaki w grze będą prezentowały się dużo lepiej, po pierwsze będziemy widzieć również ich animację co doda im uroku, a po drugie można zrobić tak, że na screenach będzie gra wyglądała lepiej lub gorzej niż w realu, zazwyczaj wygląda lepiej, ale widzę, że twórcy nie bardzo przywiązali do tego uwagę przy tym dodatku, bo te wszystkie screeny to są złej jakości (niekoniecznie chodzi mi o ostrość, ale ogólnie koncepcje) i takie "na szybcika". A co do ras to ja uwielbiam ogólnie zwierzęta, psy w szczególności, jednak najbardziej preferuję duże rasy i pewnie takie będą moje simy miały (chociaż na pewno poeksperymentuję też z mniejszymi). Moje najukochańsze rasy to owczarki belgijskie Groenendael i Tervueren, Szkocki Colie i Niemiecki. I mam nadzieję, że będą
![]() ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Niektóre te psy mają strasznie wyłupiaste oczy. Dziwnie to wygląda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Do tej pory spodobał mi się borzoi i collie, bo jakoś może będzie można mu tę sierść wydłużyć...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 45 (0 użytkownik(ów) i 45 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|