|
|
|
|
#1 | |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Na simsVip napisali, że są jakieś problemy z moveObjects on i dlatego go nie ma: http://simsvip.com/2014/08/04/the-si...controls-list/ |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
No że nawet drzewa genealogicznego nie będzie? A Sim idący do pracy ot tak sobie znika?
Jakie jest teraz tłumaczenie twórców, to również było zbyt skomplikowane do wprowadzenia? Więc co w sumie wprowadzili? EMOCJE Multitasking Selfies! Snobistyczny spacer Nowy CAS Paskudne UI WEIRDER STORIES! I to... tyle. Marnie to wygląda, naprawdę. Identyczna zagrywka jak z simcity, wyciąć sporo rzeczy i sklecić coś naprędce i tak się sprzeda, a wycięty kontent wprowadzić w płatnych DLC. Gra jest po prostu zrobiona na szybko, i w takim stanie nie powinna ujrzeć światła dziennego przynajmniej do 2015 roku. No ale przecież EMOCJE, simy są mądrzejsze. Sprawę głośnego filmiku w którym sim zdechł z głodu tuż obok lodówki pomijam, bo to pewnie early alpha była...
Ostatnio edytowane przez tjzzf : 17.08.2014 - 01:15 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ale zobaczcie jaka w trójce była paskudna grafika i postęp historii. Sim się starzał miał pierwsze lepsze ciuchy, nowi simowie w mieście mieli takie same twarze (starterowe) i byli byle jacy. O tym, że CAS z ts3 był ulepszoną wersją, CAS'u z ts2 (róznią się CAST'em) już nie wspomnę.
A tu proszę całkiem nowy CAS, nowe animacje, mnóstwo ciuchów (dobrych, nie słabych) i fryzur, nowy tryb budownia, itp... Po prostu twórcy zrobili tą grę od nowa, a żeby wszyscy mogli ją mieć no to niestety z czegoś trzeba zrezygnować ![]() A poza tym jak dla was nie jest problemem zrobić, dzieci, animacji wody basenowej, itp... to czemu się tam nie zatrudnicie i sami tego nie zrobicie. Pamiętajcie, że tam też pracują ludzie którzy dopiero się uczą tworzyć gry.
|
|
|
|
#6 | |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Cytat:
Oh wait, przecież to EA. Najprawdopodobniej fani musieliby za*******ać 24 godziny na dobę żeby zrobić nowe płatne dodateczki w Store. Ostatnio edytowane przez Caesum : 17.08.2014 - 11:41 |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
co przez to rozumiesz, bo te rzeczy mają zerowy wpływ na wydajność. CAST i otwarte parcele pomijam.Cytat:
Pomijając komiczność tej wypowiedzi, nawet gdybym został zatrudniony w tydzień i powiedział "Wprowadzamy to czego nie potraficie czyli baseny" Wystarczy jedno słowo Kierownika projektu "Nie" I tyle. Tak to zresztą tam teraz wygląda, programiści bez problemu mogą te rzeczy zaprojektować i wprowadzić, problemem jest kierownictwo i pośpiech. Cytat:
Zaraz mi powiesz że cały mityczny dział FX to sami stażyści którym dopiero pokazano VS 2013.
Ostatnio edytowane przez tjzzf : 17.08.2014 - 11:53 |
||||
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
No to mamy radykalnie różny gust, bo moim zdaniem trójka ma najładniejszą grafikę ze wszystkich części, za to grafika czwórki to milowy krok w tył... Jeśli ktoś lubi dziecinną, cukiereczkową grafikę jak w Gumisiach to OK, jego wybór... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
Oczywiście z CC jest lepiej, ale bez to tragedia. Czwórkowi wyglądają moim zdaniem najlepiej, porównując simów ze wszystkich czterech odsłon.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Ja mówię ogólnie o grafice, a nie o wyglądzie Simów. Sam CAS jest w czwórce lepszy i skórkę też mają niebrzydką, ale porównując resztę, czyli wygląd otoczenia, to trójka jest prześliczna, a czwórka wygląda jak w Gumisiach... Oczywiście jest to moja i tylko moja opinia, chyba, że ktoś ją też podziela
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|