![]() |
#311 |
Reputacja: 10
|
![]()
No... niektóre pragnienia/obawy/życiowe mażenia wogóle nie pasują do danej aspiracji...
Moja simka ma Aspiracje 'Założenie Rodziny' a jej życiowym mażeniem jest 'Legenda sportu to ja' Co ma sport do założenia rodziny... "Miec 6 wnukow' to owszem ale SPORT... nie kapuje tego... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#312 |
Guest
|
![]()
No tak. Z marzeniami tak jest, że czasem nie są zgodne z aspiracją. Ale bardziej mnie wkurza,że po skończeniu studiów sim nie chce pracować w danym zawodzie. Jak jest u Was...? Jak Wasze simy skończą studia to mają marzenia z daną pracą?? A czym się kierujecie w doborze kierunku studiów? czy zdarza się, by sim miał aspirację np. rozpocząć studia na kierunku ekonomia ?
Po co w takim razie wogóle te studia? Co dają? Ostatnio edytowane przez dalva : 28.03.2005 - 13:36 |
![]() |
![]() |
#313 |
Guest
|
![]()
Umiejętności...?
![]() A ja chciałam dodać, że właśnie nie warto czekać, aż nastolatek już będzię miał np. następnego dnia być dorosły. Ja moją simkę posłałam na studia po dwóch albo trzech dniach bycia nastolatkiem. ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
![]()
Moje pytania:
1.Słyszałem że przed wykładami bedzie trzeba zamykać swój pokój, żeby nikt do niego nie wszedł. Czy to możliwe? 2.Czy w pokoju w akademiku będzie mogła spać wiecej niż jedna osoba? 3.Czy to prawda, że nasz sim będzie płacił za np. rachunek, sprzątaczkę itp. 4.Można nie być studentem? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Reputacja: 13
|
![]()
1. Możesz zamknąć swój pokój ale nie musisz. Z resztą po co... najwyżej wejdźie tam jakiś inny lokator z akademika i rozwiąże na twoim biurku zadanie domowe
![]() 2. Może spać, ale tylko jeśli masz podwójne łóżko i osobę, którą twój sim będzie kochał i wiesz...przy okazji może zostać na noc (przynajmniej u mnie się dało). Można też tak zrobić, że jak się od razu stworzyło 2. simów (sima i simke) i się będą wystarczająco lubieć, to ty sam automatycznie możesz położyć któreś z nich w pokoju drugiego sima (o ile ten nie będzie miał kaprysu i bedzie mu to pasowało). Oczywiście opisuję znana mi sposoby bez użycia kodów. 3. Tak, sim płaci normalne rachunki, które są w skrzynce przed akademikiem. Ja płaciłam jakieś...450$. 4. Można, jak nie pójdziesz na studia to nie. Tylko, że stracisz bycie "młodym dorosłym" i będziesz mniej zarabiał w przyszłości. No może nie mniej, ale np. po studiach, weźmiesz do ręki gazetę i na start jesteś już np. gleboznawcą i od razu zarabiasz 950$. |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Guest
|
![]()
Bloo...:
1.Tak można zamknąć drzwi żeby nikt do nich nie wszedł, wystarczy kliknąć na drzwi i wybrać opcję zamknij pokój czy coś takiego podobnego. 2.No może, ale tylko jedna osoba będzie właścicielem tego pokoju. 3.Tak, niestety płaci się rachunki, sprzątaczkę ( o ile się ją zamówi). 4.Tak można, wystarczy że poczekamy do urodzin naszych nastolatków i po prostu od razu staną się dorosłymi. Teraz ja mam pytanie do tych tajnych stowarzyszeń : A nie mogłby ktoś zamieścić zdjęcia jak wyglądają Ci na czarno ubrani co dzięki nim można pojechać do stowarzyszenia.. ?? Bo u mnie w grze jeszcze nikogo takiego nie widziałam.. :\ :\ |
![]() |
![]() |
#317 |
Guest
|
![]()
Weż wejdź do katalogu uczelni i tam masz ich głowy i widać kawałki garnituru to sobie ich znajdź tam! A ja wchodzę zaraz do gry i zaraz dam zdjęcie!
|
![]() |
![]() |
#318 |
Guest
|
![]()
Może to pytanie już było, ale naprawdę nie chciało mi się szukać, bo jestem chora.
ściągnęłam sobie wszystki nagrody za pracę, ale nie mogę ich kupić bo nie da się wejść na kolekcje w akademiku :/ Co robić ? Czy jest jakiś kod pomocniczy albo sposób ??? |
![]() |
![]() |
#319 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15423 - temat z kodami do NS http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13657 - temat o kodzie boolProp... Cheats.... Moje pytnie - jak można odblokować funkcje "wydarzenia specjalne"?? Bo ja ją mam szarą (zablokowaną i wyłączoną) i nic nie mogę zrobić (to w opcjach).... Ostatnio edytowane przez lay : 28.03.2005 - 19:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |