![]() |
#312 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam pytanko dot. tego hacku na więcej osób w rodzinie. Otóż: mam teraz 10-osobową "rodzinę" (tzn. są dwa rodzeństwa po pięć osób, i te dwa rodzeństwa są ze sobą nawzajem zaręczone; mam nadzieję, że wiecie, o co mi chodzi ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#313 |
Reputacja: 10
|
![]()
*ania500*, na tej stronie modthesims2 jest napisane, że Simy mogą normalnie mieć dzieci, adoptowac je, bez ograniczeń, więc teoretycznie tak, a w praktyce (na Twoim komputerze) to się może dopiero okazać.
![]()
![]() |
#314 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrówka ;-) |
|
![]() |
![]() |
#315 |
Guest
|
![]()
Czy można się u kogoś zatrudnić? Np. jade do fryzjera to mogę dla niego pracowac?/ Zobaczyć jak mój sim pracucje?
Mam już srebną rangę fryzjera(?), bo robiłem za darmo, a teraz chcem z tego czerpać korzyści : ] Ostatnio edytowane przez Lucyper : 09.08.2006 - 15:52 |
![]() |
![]() |
#316 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie ... Czy można wstawić muzykę na The Sims 2 Własny Biznes, żeby grała z wieży z The Sims 2 Własny Biznes?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Guest
|
![]()
Jak można wstawić muzykę, np. Tokio Hotel "Schwarz" do gry The Sims 2 Własny Biznes, żeby grała z wieży The Sims 2 Własny Biznes
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#319 |
Guest
|
![]()
Hey,
mam pytanko: czy można stworzonemu Simowi zmienić karnację, np. za pomocą SimPe? Bo urodziły mi się bliźniaczki, z tym, że jedna jest Murzynką, a druga ma jasną karnację :wacko: I to "trochę" głupio wygląda ![]() Pozdrówka ![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja mam duży dom pełno mebli 4 pietra 5 pracowników 3 garaże (i w miare dobry komputer 1500RAM,procesor 2 rdzeniowy 36 .geforce9,100g twardziela i chodzi jak wariat choć tak mam naładowane.Jak stworzyłem własną miejscowość i przedmieście i dzielice,uczelnie to tak śmigało i nie było gdzie domu postawic bo nie było wolnych miejsc)ale gra ma małe dosyć wymagania(moim zdaniem ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|