Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.07.2006, 11:04   #311
Justa95
Guest

Domyślnie

Tak, są nowe ubrania, fryzury, meble, winda itp. A jak samemu zrobisz to jeszcze roboty, kwiaty, zabawki.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.07.2006, 12:45   #312
*ania500*
Guest

Smile

Cytat:
Napisał Green Day
Co jest nowego w własnym biznesie. Oczywiście prócz twożenia wb. Ale czy są jakieś mebelki, fryzurki czy może ubrania?
Są, jak już napisała Justa95 . A tak przy okazji, to "tworzenie" przez "rz" .

Mam pytanko dot. tego hacku na więcej osób w rodzinie. Otóż: mam teraz 10-osobową "rodzinę" (tzn. są dwa rodzeństwa po pięć osób, i te dwa rodzeństwa są ze sobą nawzajem zaręczone; mam nadzieję, że wiecie, o co mi chodzi ). Po studiach chcę, aby się ze sobą ożenili, wszyscy razem ze sobą mieszkali i żeby każda para miała po dziecku. To prawda, że wtedy tylko jedno małżeństwo może mieć dziecko? A co z adopcją?

Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.07.2006, 19:53   #313
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

*ania500*, na tej stronie modthesims2 jest napisane, że Simy mogą normalnie mieć dzieci, adoptowac je, bez ograniczeń, więc teoretycznie tak, a w praktyce (na Twoim komputerze) to się może dopiero okazać.
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2006, 10:28   #314
*ania500*
Guest

Smile

Cytat:
Napisał Isi
*ania500*, na tej stronie modthesims2 jest napisane, że Simy mogą normalnie mieć dzieci, adoptowac je, bez ograniczeń, więc teoretycznie tak, a w praktyce (na Twoim komputerze) to się może dopiero okazać.
Aha ;-) No cóż, pożyjemy, zobaczymy

Pozdrówka ;-)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.08.2006, 15:45   #315
Lucyper
Guest

Domyślnie

Czy można się u kogoś zatrudnić? Np. jade do fryzjera to mogę dla niego pracowac?/ Zobaczyć jak mój sim pracucje?
Mam już srebną rangę fryzjera(?), bo robiłem za darmo, a teraz chcem z tego czerpać korzyści : ]

Ostatnio edytowane przez Lucyper : 09.08.2006 - 15:52
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.08.2006, 09:04   #316
Kiiniia94
Guest

Post Czy można wstawić muzykę na The Sims 2 Własny Biznes?

Mam pytanie ... Czy można wstawić muzykę na The Sims 2 Własny Biznes, żeby grała z wieży z The Sims 2 Własny Biznes? Może nie wiecie o co mi chodzi ... Tak naprzykład muzyke zespołu Tokio Hotel, albo Blog 27 - byle jaka tylko żeby ją wstawić do wieży, która jest w The Sims 2 Własny Biznes ;( Oczywiście proszę o wsparcie ... ;( Nie wiem jak to zrobić , mam mętlik w głowie :wacko: ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.08.2006, 09:07   #317
Kiiniia94
Guest

Post Czy można wstawić muzykę na The Sims 2 Własny Biznes?

Jak można wstawić muzykę, np. Tokio Hotel "Schwarz" do gry The Sims 2 Własny Biznes, żeby grała z wieży The Sims 2 Własny Biznes Nie wiem jak to zrobić ... Proszę Pomóżcie :gu: ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.08.2006, 09:16   #318
Kiiniia94
Guest

Smile Porada

Cytat:
Napisał Lucyper
Czy można się u kogoś zatrudnić? Np. jade do fryzjera to mogę dla niego pracowac?/ Zobaczyć jak mój sim pracucje?
Mam już srebną rangę fryzjera(?), bo robiłem za darmo, a teraz chcem z tego czerpać korzyści : ]
Można się zatrudnić jak masz jakąś range, w tym przypadku powinna to być raczej ranga kosmetyczki, albo stylisty ... Jakoś tak ... A jeżeli masz rangę, Twój Sim zrobi taką samą fryzurę, a inny Sim będzie zadowolony ... Lecz jeśli nie masz żadnej rangi tak samo jak ja :con: to Twój Sim pomaluje na kolorowo twarz innego Sima ... Nie wiem czy możesz pracować jako stylista na parceli publicznej ... Ale za to możesz zrobić sobie własny salon kosmetyczny w swoim domu ... Oczywiście w Simsach domu ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2006, 13:32   #319
*ania500*
Guest

Domyślnie

Hey,

mam pytanko: czy można stworzonemu Simowi zmienić karnację, np. za pomocą SimPe? Bo urodziły mi się bliźniaczki, z tym, że jedna jest Murzynką, a druga ma jasną karnację :wacko: I to "trochę" głupio wygląda

Pozdrówka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.08.2006, 20:30   #320
bartek0311
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nindë
Mam pytanko do posiadaczy TS2WB..

Jak działa gra ? Chodzi mi o to czy się zacina na parcelach, czy w ogóle idzie grać, a może tylko troszeczkę się zacina ?

Pytam się, bo to chyba jest najlepszy dodatek i zastanawiam się nad jego kupnem..

Ja mam duży dom pełno mebli 4 pietra 5 pracowników 3 garaże (i w miare dobry komputer 1500RAM,procesor 2 rdzeniowy 36 .geforce9,100g twardziela i chodzi jak wariat choć tak mam naładowane.Jak stworzyłem własną miejscowość i przedmieście i dzielice,uczelnie to tak śmigało i nie było gdzie domu postawic bo nie było wolnych miejsc)ale gra ma małe dosyć wymagania(moim zdaniem )
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania