|
|
|
|
#1 | |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Cytat:
Dokładnie nie pamiętam gdzie to było. Bez kodu musisz się zaprzyjaźnić z wilkiem (i wilk, i Twój sim powinien mieć dostatecznie wysoki poziom pasku kontaktów). Wtedy wilk ugryzie a sim zmieni się wieczorem w wilkołaka... Koziorożec - przeceniasz mnie... ale dzięki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
no kurcze kod niby działa... działają przyciski.
jest napis :make a vampire... ale jak go klikam nic sie nie dzieje... wiec niewiele mi to pomogło... |
|
|
|
#3 |
|
|
Wiem, że boolProp'em da sięto zrobić, ale nie jestem do końca pewny - proponuję zgłosić się do wyżej udzielającej się Bjork ona na pewno Ci pomoże.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
wie ktoś może czy jest jakiś kod albo łatwy sposób na ucieczkę psa? Please help me!!!
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
(np. jeżeli zainstalujesz OŻ to możesz potem zainstalować studia) ![]() To ja znam taki sposób (tylko, że musisz się poświęcić) twój sim musi mieć bardzo dobre relacje z psem i gdy sim umrze pies ucieknie (ja tak miałam) Ostatnio edytowane przez Björk : 16.02.2009 - 20:44 Powód: Nie pisz proszę kilku postów pod rząd. |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
a ja mam pytanie, jaki trzeba mieć dodatek, żeby nauczyć wszystkich komend zwierzęcia? ja mam zwierzaki, OŻ, nocne życie.. kiedyś czytałam na tym forum, że trzeba najpierw powpisywać te kody boolprop TestingCheats.. i controlpets a potem kliknąć z shiftem na zwierzę i będzie opcja Spawn. ja nie mam takiego czegoś.. czy jakiegoś dodatku mi brakuje? o co chodzi?
|
|
|
|
#7 | |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
|
Cytat:
![]() Może źle wpisujesz kod? Polecam program SeeThem2 tam masz możliwość włączenia automatycznie boolPropa. jedynymi jakoś powiązanymi ze sobą dodatkami są Zwierzaki i OŻ, bo by Wiedźma z OŻ wychodowała chowańca - trzeba mieć zainstalowane zwierzaki. Ale Ciebie to nie dotyczy
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
dzięki bardzo za szybką odpowiedź
spróbuje tak zrobić ![]() a nie dałoby sie jakoś obejść bez ściągania tego ? ![]() bo szybko komp mi sie zawirusowuje ; ( myślałam, że wystarczy wpisać boolprop Testing.. a potem bool prop controlpets on. myślałam, że będzie działać może jest na to jakiś inny sposób ?
Ostatnio edytowane przez _migotka_ : 21.02.2009 - 13:17 |
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
W Nocnym Zyciu!
![]() Poczytaj trochę...
|
|